Gå direkt till innehåll

Regioner: Halmstad

Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige.

Universums karriärundersökning: Bjurfors är drömarbetsgivaren för young professionals

Bjurfors är i år det mäklarföretag som rankas högst bland young professionals, det vill säga den grupp fastighetsmäklare som arbetat 1-8 år inom yrket. Det visar Universums undersökning där Bjurfors rankats som den mest idealiska och intressanta arbetsgivaren, samt det företag som denna grupp mäklare är mest benägen att söka arbete hos av alla fastighetsmäklarföretag i Sverige.

Malmö var det storstadsområde som såg störst nedgång i september.

Bjurfors kommentar till Mäklarstatistik: Stort utbud men stabila priser

Bostadsmarknaden fortsätter att visa prov på motståndskraft. Trots det stora utbudet förblev priserna oförändrade både för bostadsrätter och villor under september, enligt siffror från Svensk Mäklarstatistik. Bland storstadsområdena noterades den största förändringen på bostadsrätter i Stor-Malmö, där priserna sjönk med 2 procent. – Bostadsmarknaden står just nu och väger, säger Fredrik Kullman, v

Visa mer

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors

Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige