Gå direkt till innehåll
Årets näringslivsmäklare: Carl-Henrik Ageman, Stockholm, (mitten) gratuleras till utmärkelsen av Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige och Christina Henriksson, regionchef på Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost.
Årets näringslivsmäklare: Carl-Henrik Ageman, Stockholm, (mitten) gratuleras till utmärkelsen av Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige och Christina Henriksson, regionchef på Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost.

Pressmeddelande -

Carl-Henrik Ageman är Årets näringslivsmäklare

Carl-Henrik Ageman från Stockholm har utsetts till Årets Bjurforsmäklare inom förmedling av kommersiella fastigheter.

Carl-Henrik Ageman, fastighetsmäklare i Stockholm, vinner i år den eftertraktade utmärkelsen Årets mäklare Näringsliv, som baseras på prestationer inom förmedling av kommersiella fastigheter, brf-lokaler, ombildningar, samt lokaluthyrning. Det var en glad Carl-Henrik Ageman som tog emot priset vid Bjurfors kickoff på Elite Hotel Marina Tower i Nacka under fredagen 6 februari. Han planerar dock inte att vila på lagrarna.

– Jag är hedrad över utmärkelsen, men nu är det bara att nollställa och gasa igen, säger Carl-Henrik Ageman.

Hur når du framgång som mäklare inom kommersiella fastigheter?

– Nyckeln i alla affärer är att ha ett gediget kontaktnät, att göra avtryck och bli hågkommen av många som en pålitlig person. Det gör du inte över en natt, utan det tar många års arbete och nätverkande. Sedan måste du givetvis ha kunnandet och professionalismen. Däri ligger också säljet. Har du kunskap utan sälj, eller sälj utan kunskap så kommer du ingen vart.

Vilka andra nycklar till framgång kan du lyfta fram?

– Våga ta betalt. Det är lättare sagt än gjort, särskilt i en tuff marknad, men det är väsentligt att få in uppdrag under rätt förutsättningar.

Nämn en avgörande faktor för att lyckas?

– Utan mina skickliga kollegor skulle det aldrig fungera. Vi på Bjurfors Näringsliv är ett lag med djup kunskap och erfarenhet, och oavsett om vi sitter i Stockholm, Göteborg eller Malmö så hjälper vi alltid varandra. Många har 15-20 års erfarenhet av vår bransch. Det är en styrka!

Christina Henriksson, regionchef på Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost, kommenterar:

– Carl-Henrik Ageman har en finkänslig näsa för affärer och en förmåga att bygga relationer och skapa kontakter. 2022 blev ännu ett framgångsrikt år för honom och han förtjänar verkligen titeln Årets mäklare näringsliv 2022.

Hela listan över årets pristagare:
Årets mäklare – Daniel Adelsson, Mölndal
Total provision – Daniel Adelsson, Mölndal
Antal affärer – Daniel Adelsson, Mölndal
Nöjd kund – Linnea Nilsson, Partille
Årets kontor – Bjurfors Mölndal
Årets rookie – Anette Grunditz Erixon, Bohuslän
Årets mäklare Näringsliv – Carl-Henrik Ageman, Näringsliv Stockholm
Årets mäklare Real Estate – Jerry Kyrk
Årets tipsare SEB – Anders Nilsson, Bjurfors Malmö City
Årets mäklare Nyproduktion – Thim Falk, Nyproduktion Skåne
Årets tipsare Internt – Thim Falk, Nyproduktion Skåne

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige