Gå direkt till innehåll
Årets rookie: Anette Grunditz Erixon från Bjurfors Bohuslän gratuleras av Sven-Erik Kristensen, vd (t.v) och Mats Ljung, ägare (t.h).
Årets rookie: Anette Grunditz Erixon från Bjurfors Bohuslän gratuleras av Sven-Erik Kristensen, vd (t.v) och Mats Ljung, ägare (t.h).

Pressmeddelande -

Anette Grunditz Erixon är Årets rookie

Anette Grunditz Erixon från Bohuslän har utsetts till Årets rookie hos mäklarföretaget Bjurfors. Efter att ha arbetat med andra roller inom företaget under flera år satsade hon på mäklaryrket – och fick en fullständigt flygande start!

På endast ett år har Anette Grunditz Erixon gått från att vara nyexaminerad mäklare, ett yrke som hon läste in på dubbla hastigheten samtidigt som hon arbetade heltid på Bjurfors, till att vara den mäklare på Tjörn som sålt flest bostäder. Hon har även flest rekommendationer av alla mäklare på Tjörn och är trea i försäljning i regionen – STO [Stenungsund, Tjörn, Orust].

– Efter flera år som mäklarassistent och kontorsansvarig utbildade sig Anette till mäklare. Hon tog vara på all sin kunskap om branschen och yrket i sin start som mäklare. Vilken rivstart det blev! Omedelbar framgång som bara kommer att fortsätta, säger Sven-Erik Kristensen, vd på Bjurfors Göteborg och västra Sverige.

Grattis Anette! Hur känns det att vinna priset som Årets rookie?

– Det känns fantastiskt! Är det inte spännande att fylla femtio och bestämma sig för det här? Kunna förvalta erfarenheter som man samlat på sig under ett långt värv i kulisserna och kunna ta de kunskaperna och förädla dem till något eget.

Vem är du som person och mäklare?

– Jag är genuint nyfiken och engagerad, det märker kunderna. Sedan har jag gott minne och minns vad mina kollegor berättat kring affärer och problemställningar genom åren, och det gör att jag har en rik bas att ösa kunskap ur. Fastän jag är ny som mäklare upplevs jag som en trygg person för kunden, som ju står inför en av sitt livs största affärer.

Hur skulle du beskriva starten på din mäklarkarriär?

– Jag är väldigt glad över det här rookieåret, och det hårda arbete jag har lagt ner har också positionerat mig framför allt på Tjörn men också i Stenungsund och på Orust. Jag har jobbat varje dag under hela 2022, och har på riktigt inte varit ledig en enda dag. Men vill man komma någon vart får man arbeta hårt, särskilt initialt.

Vilken är din framgångsfaktor?

– Jag tror att det handlar om kombinationen av vem jag är som person och Bjurfors varumärke och verktygslåda. Marknaden här behöver Bjurfors och en stabil och trygg mäklarinna. Jag har mycket livserfarenhet och upplever heller inte att det är en nackdel att jag har lite silverstänk i håret.

Du är alltid så positiv och pigg. Var hittar du din energi?

– Jag är nog van vid ett högt tempo och trivs med det. Men jag mår bra av att vara i naturen, med familjen och på spinningcykeln. Jag får kraft av att möta människor, mina kunder ger mig mycket energi!


Hela listan över årets pristagare:
Årets mäklare – Daniel Adelsson, Mölndal
Total provision – Daniel Adelsson, Mölndal
Antal affärer – Daniel Adelsson, Mölndal
Nöjd kund – Linnea Nilsson, Partille
Årets kontor – Bjurfors Mölndal
Årets rookie – Anette Grunditz Erixon, Bohuslän
Årets mäklare Näringsliv – Carl-Henrik Ageman, Näringsliv Stockholm
Årets mäklare Real Estate – Jerry Kyrk
Årets tipsare SEB – Anders Nilsson, Bjurfors Malmö City
Årets mäklare Nyproduktion – Thim Falk, Nyproduktion Skåne
Årets tipsare Internt – Thim Falk, Nyproduktion Skåne

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Kontakter

Sven-Erik Kristensen

Sven-Erik Kristensen

Vd Bjurfors Göteborg 031-733 20 18

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige