Gå direkt till innehåll
Årets nyproduktionsmäklare på Bjurfors är Thim Falk (mitten), här gratulerad av Bjurfors ägare Ola Lundqvist (t.v.) och Mats Ljung (t.h.).
Årets nyproduktionsmäklare på Bjurfors är Thim Falk (mitten), här gratulerad av Bjurfors ägare Ola Lundqvist (t.v.) och Mats Ljung (t.h.).

Pressmeddelande -

Thim Falk är Årets nyproduktionsmäklare

Thim Falk från Malmö är Årets Bjurforsmäklare inom nyproduktion.
– Det är roligt att hårt arbete lönar sig, säger Thim Falk.

Året som har gått har haft sina utmaningar för nyproduktionssektorn med bland annat ekonomisk osäkerhet, räntehöjningar och energikris. Att förmedla nyproducerade bostäder – och göra det riktigt bra – har därmed inte varit någon enkel match.

– Du behöver vara en mäklare med stort driv och vara duktig på sälj för att kunna förmedla nyproduktion i dagens marknad, säger Thim Falk från Bjurfors Nyproduktion i Skåne.


Långa relationer

Förutom titeln som Årets nyproduktionsmäklare prisades Thim Falk även som Årets Tipsare internt, en utmärkelse för att han under året på ett fantastiskt sätt försett sina kollegor med tips. Ett mindset som är guld värt, löd en del av motiveringen. Det gäller även Thim Falks kärlek till nyproduktion.

Thim Falk, som varit på Bjurfors sedan 2015 och även arbetat som successionsmäklare, har sedan 2020 jobbat uteslutande med nyproduktion. Komplexiteten i rollen är en del av tjusningen.

– Nyproduktion är en annan typ av mäkleri, något som jag uppskattar. Du är även projektledare, har en rådgivande roll i utveckling av projekt, planerar försäljning, och arbetar generellt med andra problemformuleringar med andra lösningar. Jag uppskattar att du tillåts att ha mycket längre relationer med både uppdragsgivare och kunder. Att vara med på tillträden när kunden har väntat så länge på att få flytta in, kanske i ett par år, är en speciell och stark känsla.

Hur kommer det sig att du lyckats så bra?
– Engagemang, ett urstarkt varumärke och en dos jäklar anamma.

Mattias Larsson
, vd på Bjurfors Skåne, kommenterar:
– Thim Falk visar att du med känsla för service, med driv och en stark organisation kan leverera goda resultat oavsett marknad.

Hela listan över årets pristagare:
Årets mäklare – Daniel Adelsson, Mölndal
Total provision – Daniel Adelsson, Mölndal
Antal affärer – Daniel Adelsson, Mölndal
Nöjd kund – Linnea Nilsson, Partille
Årets kontor – Bjurfors Mölndal
Årets rookie – Anette Grunditz Erixon, Bohuslän
Årets mäklare Näringsliv – Carl-Henrik Ageman, Näringsliv Stockholm
Årets mäklare Real Estate – Jerry Kyrk
Årets tipsare SEB – Anders Nilsson, Bjurfors Malmö City
Årets mäklare Nyproduktion – Thim Falk, Nyproduktion Skåne
Årets tipsare Internt – Thim Falk, Nyproduktion Skåne

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Kontakter

Mattias Larsson

Mattias Larsson

VD Bjurfors Skåne 0739-206673

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige