Gå direkt till innehåll
Bjurfors förstärker med nio nya profiler

Pressmeddelande -

Bjurfors förstärker med nio nya profiler

Mäklarföretaget Bjurfors fortsätter sin tillväxtresa och förstärker nu på flera av sina kontor.
– Trots utmanande tider i branschen är vi stolta över att kunna växa och expandera, säger Bjurfors VD Fredrik Kullman.

Bjurfors utsågs till ett Karriärföretag 2023. Under 2022 utsågs Bjurfors dessutom till mäklarstudenternas drömarbetsplats i Universums stora undersökning. Nu ansluter sig nio nya medarbetare till Bjurfors.

En av Bjurfors nya profiler är Kim Gjukaj, som tillsammans med parhästen Ludwig Johansson, har öppnat Bjurfors Kalmar.

– Det är klart att det blir en utmaning att etablera ett helt nytt namn på marknaden här i Kalmar som länge dominerats av andra mäklarkedjor. Vi ser det som en ynnest att kunna ge Kalmars bostadsägare tillgång till ett varumärke som andas kvalitet och kundfokus, sa Kim Gjukaj inför lanseringen.


Vi är nya på Bjurfors

Bromma
Jessica Gustavsson, fastighetsmäklare

Haninge
Carina Odelstad, fastighetsmäklare

Helsingborg city
Carl Westrell, fastighetsmäklare

Huddinge/Botkyrka
Amel Hodzic, blivande mäklare

Kalmar
Kim Gjukaj, fastighetsmäklare/franchisetagare

Kungsbacka
Johanna Eriksson, fastighetsmäklare

Liljeholmen/Hägersten
Cornelia Loberg, fastighetsmäklare

Ystad
Einar Granberg, fastighetsmäklare/partner

Åre
Carolina Norelius, säljkoordinator

Ämnen

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige