Gå direkt till innehåll
Bjurfors rekryterar 23 nya stjärnor

Pressmeddelande -

Bjurfors rekryterar 23 nya stjärnor

Bjurfors har som mål att samla mäklarbranschens bästa medarbetare. Nu presenteras 23 tunga namn till kontor på flera orter runt om i Sverige.

– Vi växer snabbt och jag är glad över att vi kunnat knyta till oss dessa nya medarbetare, som en del i vår rekryteringsoffensiv för att möta efterfrågan ute på marknaden, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige.

2021 blev det bästa året någonsin för Bjurfors med 1 miljard kronor i omsättning och 17 000 förmedlade bostäder. Nu är siktet inställt på fortsatt tillväxt och det innebär förstärkningar av mäklarteamen. Bara under sommaren har 23 nya medarbetare rekryterats.

– Vi är glada att kunna få så många kompetenta kollegor till våra kontor runt om i landet. Vi har sagt att vi ska ha de bästa medarbetarna i mäklarbranschen och de senaste rekryteringarna är ett steg i rätt riktning, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige.

Bjurfors utsågs nyligen till den populäraste arbetsgivaren bland landets mäklarstudenter i Universums Företagsbarometern, Sveriges största karriärundersökning. En av Bjurfors nya medarbetare är Uppsalas nya franchisetagare Robin Gelinder, som teamar upp med de etablerade franchisetagarna Andreas Ödman och Marcus Höglund:

– När jag fick frågan om att kliva in som franchisetagare och fastighetsmäklare för Bjurfors Uppsala var valet enkelt. Bjurfors är ett starkt varumärke som vill framåt. För mig var det tydligt att Andreas, Marcus och resten av teamet på Uppsalakontoret vill utvecklas. Det är ett fantastiskt gäng och jag ser fram emot att växa både som ledare och som mäklare tillsammans med dem, säger Robin.


Vi är medarbetare på Bjurfors

Bromma
Evelina Knutsson, koordinator

Borås
Fredrik Parkhagen, franchisetagare/fastighetsmäklare
Nathalie Nilsson, mäklarassistent/kontroskoordinator

Göteborg
Isabelle Lindgren, fastighetsmäklare – Göteborg Västra Centrum
Ebba Svensson, fastighetsmäklare – Göteborg Östra Centrum
Anna Bartholdsson Hagelin, mäklarassistent – Göteborg Väster
Miranda Grandén, kontorskoordinator – Hisingen
Petra Wallin, fastighetsmäklare – Härryda
Madeleine Ekman, fastighetsmäklare – Torslanda

Hammarby/Enskede/Farsta
Carin Darnell, koordinator

Huddinge
Sef Rashid, fastighetsmäklare

Jönköping
Emelie Andersson, fastighetsmäklare
Malin Bogdanoff, fastighetsmäklare
Emmy von Knorring., mäklarassistent/kontorskoordinator

Malmö
Mathilda Thelander, fastighetsmäklare – Limhamn Järnvägsgatan
Zoe Erixon Nagle, kontorskoordinator/kundvårdsassistent, Malmö City

Stockholm
Alexandra Klouras, koordinator

Skellefteå
Aleksandar Sorgic, fastighetsmäklare
Ida Nilsen, koordinator

Uppsala
Robin Gelinder, franchisetagare/fastighetsmäklare
Lukas Lewander, koordinator

Västerås
Ignas Dinda, fastighetsmäklare

Örebro
Anton Lindström, fastighetsmäklare

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Kontakter

Fredrik Kullman

Fredrik Kullman

VD Bjurfors Sverige och ansvarig för franchiseverksamheten i Sverige och Spanien 0732-57 56 86

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige