Gå direkt till innehåll
Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige
Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige

Pressmeddelande -

Bjurfors rekryterar 30 nya stjärnor

Bjurfors växer snabbt och kan nu presentera 30 tunga namn till kontor på flera orter runt om i Sverige. – Det är en del i vår rekryteringsoffensiv för att möta efterfrågan och samla de bästa medarbetarna i mäklarbranschen, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige.

2021 blev det bästa året någonsin för Bjurfors med 1 miljard kronor i omsättning och 17 000 förmedlade bostäder. Nu är siktet inställt på fortsatt tillväxt och det innebär förstärkningar av mäklarteamen. Bara under våren och försommaren har 30 nya mäklare rekryterats.

– Bjurfors har växt enormt mycket på kort tid och det känns jätteroligt att vi kan fortsätta satsa och rekrytera även i en tid när marknaden är lite skakig. Vi har sagt att vi ska ha de bästa medarbetarna i mäklarbranschen och här är det en mix av erfarna mäklare med starkt track record och nya hungriga mäklare som vi knutit till oss. De kommer var och en att bygga vårt varumärke ännu starkare och hjälpa oss att ta nya marknadsandelar, säger Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige.

Bjurfors utsågs nyligen till den populäraste arbetsgivaren bland landets mäklarstudenter i Universums Företagsbarometern, Sveriges största karriärundersökning. Och för Seif Wåhlin, som är en av nyrekryteringarna som kommer direkt från mäklarhögskolan, var valet självklart.

– Det var ett lätt beslut när jag fick frågan. Bjurfors har många högpresterande mäklare att lära och inspireras av och en organisation som ger uppbackning och alla verktyg för att lyckas i den stenhårda konkurrensen. Jag ser fram emot att vara med på företagets fortsatta resa och hoppas kunna bidra till att sätta nya rekord, säger Seif Wåhlin som arbetar på kontoret i Täby och Danderyd.


  Vi är nya fastighetsmäklare på Bjurfors


  Region Göteborg
  Sebastian Jonsson – Halmstad
  Ida Pettersson – Trollhättan
  Victoria Lundgren – Partille
  Inez Örneborg – Kungsbacka
  Emelie Knape – Göteborg väster
  Tilde Aurbacken – Göteborg city

  Region Skåne
  Tim Svensson – Lund
  Emmie Lindeberg – Trelleborg
  Suechy Navarrete – Lund
  Sofia Gravert – Helsingborg
  Gabriel Rolland Andersson – Helsingborg
  Belma Celik – Lund
  Rebecca Ljungdahl – Höör

  Västerås
  Darin Kakasor
  Mimmi Holm
  Hanna Rynler

  Örebro
  Anton Lindström

  Karlstad
  Lorin Baderkhan
  Emmy Delang

  Östersund
  Linda Nilsson

  Sundsvall
  Anna Bäckström

  Täby/Danderyd
  Seif Wåhlin

  Sigtuna/Märsta
  Jenny Arnefjord
  Marylene Johansson

  Huddinge
  Sef Sabah Rashid

  Upplands Väsby
  Josefine Simonsson

  Bromma
  Johanna Hallgren

  Vasastan
  Elina Berglund
  Victoria Gadd

  Södermalm
  Adde Duna

  Ämnen

  Regioner


  Om Bjurfors

  Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

  Presskontakt

  Fredrik Kullman

  Fredrik Kullman

  Vd Bjurfors Sverige och ansvarig för franchiseverksamheten i Sverige och Spanien 0732-57 56 86

  Välkommen till Bjurfors!

  Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

  Bjurfors
  Birger Jarlsgatan 2
  114 34 Stockholm
  Sverige