Gå direkt till innehåll
Från vänster: Marcus Höglund, Andreas Ödman och Robin Gelinder
Från vänster: Marcus Höglund, Andreas Ödman och Robin Gelinder

Pressmeddelande -

Bjurfors Uppsala rekryterar stjärnmäklare

Robin Gelinder har länge varit en klart lysande stjärna på Uppsalas mäklarhimmel, nu knyter Bjurfors Uppsala till sig supertalangen – sedan 1 augusti tillhör Robin franchisetagartrion som ska ta Uppsalas bostadsmarknad till nya höjder.
- Det känns otroligt spännande att få välkomna den bästa mäklaren i Uppsala till Bjurfors, säger Andreas Ödman som tillsammans med parhästen Marcus Höglund nu alltså förstärker ledningen med ytterligare en franchisetagare.

Robin tvekade inte när möjligheten att ta ett steg upp och bli franchisetagare presenterades för honom.

- Det var ett enkelt val. Bjurfors är ett starkt varumärke som vill framåt. För mig var det tydligt att Andreas, Marcus och resten av teamet på Uppsalakontoret vill utvecklas. Det är ett fantastiskt gäng och jag ser fram emot att växa både som ledare och som mäklare tillsammans med dem, säger Robin.

Robin har varit registrerad fastighetsmäklare sedan 2011. För Uppsalabor är han ett välkänt ansikte, han har förmedlat allt från eleganta lägenheter i city till vackra villor i lantlig idyll. När han nu kliver in på Bjurfors Uppsala gör han det med en gedigen erfarenhet.

- Robin tar med sig oerhört mycket kunskap. Både jag och Andreas var också väldigt imponerade av hans rutiner. Vi ser fram emot att integrera mer av Robins sätt att arbeta i våra interna processer, för att tillsammans utveckla vårt kontor och den service vi ger våra kunder, säger Marcus.

Även om Robin är väletablerad som mäklare blir ledarskapsbiten något nytt för honom.

- Jag ser verkligen fram emot att utveckla både verksamheten och teamet tillsammans med Andreas och Marcus. Jag tar med mig mina 11 års erfarenheter när jag coachar mina medarbetare som kanske inte varit mäklare lika länge. Att få vara med och se på och stötta någon som växer och utvecklas ser jag som en ynnest och något jag verkligen ser fram emot.

Andreas och Marcus är väldigt nöjda med tillskottet, som nu varit i gång i verksamheten i några veckor.

- Vi ser oerhört ljust på framtiden, företaget växer i rask takt och det är otroligt roligt att få se hur våra medarbetare växer och utvecklas år för år. Att vi nu får hjälpa ännu fler Uppsalabor med deras bostadsaffärer, samt att få se från första parkett hur Robin arbetar är väldigt roligt, avslutar Andreas.

För mer information, kontakta:

Robin Gelinder, telefon 070 - 890 56 00

Andreas Ödman, telefon 070 144 64 45

Marcus Höglund, telefon 070-460 04 62

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  Om Bjurfors

  Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

  Relaterat innehåll

  Välkommen till Bjurfors!

  Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

  Bjurfors
  Birger Jarlsgatan 2
  114 34 Stockholm
  Sverige