Gå direkt till innehåll
Damir Bicharov är ny fastighetsmäklare och partner på Bjurfors Uppsala.
Damir Bicharov är ny fastighetsmäklare och partner på Bjurfors Uppsala.

Pressmeddelande -

Bjurfors Uppsala växlar upp – anställer en ny stjärnmäklare

Bjurfors Uppsala fortsätter att expandera. Under de senaste åren har det framgångsrika kontoret knutit till sig allt fler av Uppsalas mest toppresenterande fastighetsmäklare. Sedan årsskiftet har kontoret förstärkts med ytterligare en välkänd profil.

– Vi är väldigt glada över att Damir Bicharov har blivit en Bjurforsare. Han kompletterar med kompetens och hans driv är något vi verkligen värdesätter, säger Robin Gelinder som tillsammans med Andreas Ödman och Marcus Höglund driver Bjurfors Uppsala.

Damir Bicharov påbörjade sin mäklarkarriär 2018 och har sedan dess förmedlat bostäder till riktigt nöjda kunder.

För mig är nyckeln att få förtroende av både säljare och köpare för att genomföra lyckade affärer. Som mäklare är jag rak, tydlig och har ett engagemang som för mig framåt. För att kunna bli en riktigt skicklig mäklare är det viktigt att du aldrig tappar fokus på kunden. Eftersom jag älskar att göra affärer levererar jag också bra resultat. Jag får ofta nya kunder genom att tidigare köpare och säljare har rekommenderat mig vidare. Mitt sätt att agera som mäklare har också gett mig flera utmärkelser. Jag blev till exempel utsedd till Sveriges mest transparanta mäklare 2021 av Hitta mäklare, säger han.

Sedan mäklarkarriären drog igång har Damir Bicharov varit både fastighetsmäklare och även franchisetagare hos ett annat mäklarföretag i Uppsala. Nu väljer han att helhjärtat ägna sig åt mäkleriet.

–Bjurfors i Uppsala har verkligen haft en inspirerande tillväxtresa under de senaste åren och har rekryterat många av de allra bästa mäklarna här i stan. Eftersom jag kände flera av dem sedan tidigare var jag säker på att Bjurfors skulle ge mig förutsättningar att utveckla det som är viktigt för mig: att bli en ännu skickligare mäklare och samtidigt ha roligt på jobbet. På kontoret arbetar personer som du mår bra av att omge dig med, det märks inte bara på dynamiken i arbetsgruppen utan också på kunderna som gärna återkommer när det är dags att byta bostad, säger Damir Bicharov.

Damir Bicharov fokuserar mycket på visningarna av de bostäder han förmedlar.

– Jag arbetar så i stor utsträckning jag kan med enbart bokade visningar. På så vis kan jag uppskatta hur många spekulanter som kommer och när de kommer för att se bostaden. Väl på plats håller jag presentationer av bostaden, allt för att presumtiva köpare ska få en så bra överblick över bostaden som möjligt. Bokade visningar ger mig också en större möjlighet att ge bra service till dem som kommer. Det här i kombination med att jag alltid har en tydlig plan tillsammans med säljarna resulterar i höga slutpriser och både nöjda köpare och säljare, förklarar han.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige