Gå direkt till innehåll
Felix Jacobsson är ny mäklare hos Bjurfors Uppsala.
Felix Jacobsson är ny mäklare hos Bjurfors Uppsala.

Pressmeddelande -

Bjurfors Uppsala förstärker med Felix Jacobsson

Bjurfors Uppsala fortsätter sin expansiva resa mot att bli Uppsalas mest framgångsrika mäklarkontor. Nu ansluter Felix Jacobsson till teamet.
Det känns fantastiskt roligt att ansluta till ett gäng med så bra dynamik och bred kompetens, säger Felix.

Mäklarkarriären började under sommaren 2017 och sedan dess har bostadsmarknaden i Uppsala varit Felix hemmaarena. Innan dess spelade han på en helt annan plan. Med ett förflutet i fotbollsvärlden där han avslutade med ett par säsonger i division 2 är det inget fel på tävlingsinstinkten.

–Det var tyvärr den berömda knäskadan som satte stopp för fotbollskarriären, som för så många andra av mina spelarkollegor. När det var dags att tänka om var det mäklaryrket som lockade och jag började mäklarutbildningen i Gävle, säger Felix.

Att ha tävlingsinstinkt, vara uthållig och Flexibel är egenskaper som passar både på fotbollsplanen och i mäklaryrket.

– För mig är det roligaste med att vara mäklare att jag får träffa så mycket olika människor som befinner sig i olika livssituationer. Jag brinner för att hitta lösningar för var och en utav dem, förklarar Felix.

    Att han nu anslutit sig till Bjurfors Uppsala är ingen slump.

    – Bjurfors som varumärke har väldigt gott rykte. Jag kände till teamet sedan tidigare och ville verkligen ha dem som kollegor. Att få jobba med de bästa i branschen är något som alltid drivit mig själv framåt i min egen utveckling. jag ser fram emot att lära mig ännu mer om yrket av mina nya kollegor, säger Felix.

      Även om mäklaryrket kan vara stundvis utmanande, särskilt i en annorlunda marknad som branschen befinner sig i just nu, finns det många fördelar.

      – En aspekt som jag verkligen uppskattar är friheten som finns och att jag har möjlighet att planera mina egna dagar. Det nuvarande marknadsläget är förstås en stor utmaning. Jag ser det som en möjlighet att hitta nya arbetssätt som rustar oss bättre inför framtiden. Mitt mål är att alltid överträffa mina kunders förväntningar, säger Felix.

        Bjurfors Uppsala har haft en rejäl tillväxt under 2022. Tidigare i höstas rekryterades en ny, tredje franchisetagare. Robin Gelinder anslöt sig till duon Marcus Höglund och Andreas Ödman. Nu styr trion Bjurfors Uppsala mot nya framgångar. Därtill välkomnades mäklaren Karl Nordström till teamet under november. Och nu är det alltså dags för ytterligare en mäklare att ta ett steg upp.

        – Vi är otroligt stolta över att många vill ansluta oss sig till vårt team. Vi är väldigt glada att kunna välkomna Felix som blir ett starkt komplement till ett redan framgångsrikt team, säger Andreas Ödman.

            Relaterade länkar

            Ämnen

            Kategorier

            Regioner


            Om Bjurfors

            Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

            Relaterat innehåll

            Välkommen till Bjurfors!

            Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

            Bjurfors
            Birger Jarlsgatan 2
            114 34 Stockholm
            Sverige