Gå direkt till innehåll
Bjurfors expanderar och öppnar fler kontor

Pressmeddelande -

Bjurfors expanderar och öppnar fler kontor

Nu tar Bjurfors ytterligare ett steg upp för att stärka positionen som Sveriges ledande premiummäklare, genom att förstärka närvaron på flera orter i Storstockholm och mellersta Sverige:
- För att förverkliga vår strategi är det viktigt att både manifestera vår position ytterligare på de orter vi redan finns och att etablera oss i nya områden, säger Christina Henriksson, regionchef för Stockholm, Norr och Sydost.

Bjurfors hade en miljard i omsättning under 2021 och har stora tillväxtambitioner. För att möta upp efterfrågan på marknaden planerar bolaget nu att etablera sig i Järfälla, Vällingby/Hässelby, Norrköping och Kalmar och söker därför franchisetagare dit.
- Som franchisetagare är du ansvarig för att etablera och utveckla Bjurfors affärer på din ort. Det är viktigt för dig att skapa en sund och stark försäljningskultur på ditt kontor. Kanske är du själv en framgångsrik mäklare, men nu skiftas fokuset från den egna framgången som mäklare till att dina medarbetare lyckas, säger Christina Henriksson.

Under 2021 förmedlade den privatägda mäklarkedjan 17 000 bostäder till ett försäljningsvärde av 70 miljarder kronor, en ökning med 24 procent jämfört med året före. En Bjurforsmäklare sålde bostäder för i snitt 132 miljoner kronor – 41 miljoner mer än genomsnittsmäklaren. För att Bjurfors mäklare ska trivas och ständigt utvecklas satsar bolaget mycket på ledarskap.
- Nu letar vi efter fler ledare som vill vara med och förverkliga vår strategi. Du som söker rollen som franchisetagare behöver nödvändigtvis inte vara mäklare, har du erfarenhet som ledare inom andra branscher och har ett stort intresse för affärer så kommer trivas som franchisetagare hos oss, säger Christina.

Den uttalade ledarskapsstrategin hos Bjurfors är att ha branschens bästa ledare.
- Vi lägger stor vikt vid att du har en ambition om att vara en god ledare och förstår att det behövs för att skapa ett framgångsrikt kontor på lång sikt, avslutar Christina.

För ytterligare information kontakta:
För Järfälla, Vällingby och Hässelby
Urban Stener, försäljningschef Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost
Telefon: 070-575 28 60
E-post: utban.stener@bjurfors.se

För Norrköping och Kalmar
Emilia Hjalmarsson, försäljningschef Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost
Telefon: 073-714 34 10
E-post: emilia.hjalmarsson@bjurfors.se


  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  Om Bjurfors

  Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

  Relaterat innehåll

  Välkommen till Bjurfors!

  Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

  Bjurfors
  Birger Jarlsgatan 2
  114 34 Stockholm
  Sverige