Gå direkt till innehåll
Kristina Forsgren (t.v) är ny affärsutvecklare på Bjurfors. Här tillsammans med Bjurfors affärsutvecklingschef Irja Amolin.
Kristina Forsgren (t.v) är ny affärsutvecklare på Bjurfors. Här tillsammans med Bjurfors affärsutvecklingschef Irja Amolin.

Pressmeddelande -

Bjurfors rekryterar ny affärsutvecklare

Bjurfors har rekryterat Kristina Forsgren som ny affärsutvecklare. Kristina kommer närmast från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling där hon varit chef för avdelningen Nyproduktion. Kristina tillträdde sin nya tjänst den 11 maj.

Bjurfors växer kraftigt och förstärker nu affärsutvecklingsteamet med Kristina Forsgren som har över 15 års erfarenhet från olika roller inom mäklar- och fastighetsbranschen. På Bjurfors kommer Kristina arbeta med att utveckla produkter, tjänster och koncept för en förbättrad och förenklad kundresa.

– Jag är väldigt glad för att Kristina valt att komma till oss. Med Kristinas breda erfarenhet av affärsutveckling och försäljning kommer vi kunna vässa, utveckla och bredda vårt kunderbjudande ytterligare. Rekryteringen för oss ett steg närmare vår vision om att samla de bästa medarbetarna i mäklarbranschen, säger Irja Amolin, chef för affärsutveckling på Bjurfors.

– Bjurfors är ett av Sveriges snabbast växande mäklarföretag och att få vara med på den resan känns otroligt spännande. Jag hoppas kunna bidra till ökade marknadsandelar men även till nöjdare kunder över tid, säger Kristina Forsgren.

Ämnen

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Kontakter

Irja Amolin

Irja Amolin

vice VD och affärsutvecklingschef 073-3732443

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige