Gå direkt till innehåll
Joakim Westerlind Wiklund blir Bjurfors franchisetagare i Vemdalen, där mäklarkedjan i höst öppnar nytt kontor. Satsningen är en del i strategin att stärka Bjurfors närvaro i fjällen.
Joakim Westerlind Wiklund blir Bjurfors franchisetagare i Vemdalen, där mäklarkedjan i höst öppnar nytt kontor. Satsningen är en del i strategin att stärka Bjurfors närvaro i fjällen.

Pressmeddelande -

Bjurfors öppnar i Vemdalen

Bjurfors fortsätter sin expansion i Jämtland. Nu öppnar mäklarföretaget kontor i Vemdalen.
– Ett naturligt steg som känns väldigt rätt, säger Joakim Westerlind Wiklund som blir Bjurfors franchisetagare i Vemdalen.

Bjurfors har sedan 1999 ett starkt fäste i Åre, och så sent som för några månader sedan öppnade företaget ett nytt mäklarkontor i Östersund. Nu kommer nästa Jämtlands-satsning. Joakim Westerlind Wiklund, som även driver kontoret i Åre, öppnar i höst Bjurfors i Vemdalen.
– Ett naturligt steg som känns väldigt rätt. Vi har sålt en hel del bostäder i Vemdalen även tidigare, och vet att Åre och Vemdalen är liknande marknader. Men när vi nu äntligen öppnar kontor här blir det såklart ett helt annat fokus på Vemdalen, säger Joakim Westerlind Wiklund.

Mitt på Skalets torg

Vemdalen har länge funnits på Bjurfors karta över ställen där företaget vill öppna kontor. Att det blir just nu beror delvis på tillfälligheter, som att rätt lokal blev tillgänglig.
– Vi har lyckats ordna en väldigt bra och stor lokal mitt på Skalets torg. Det är ett utmärkt läge. Centralt och synligt för våra kunder, och en härlig arbetsmiljö för våra medarbetare. Nästa steg är att inleda rekryteringsprocessen av nya medarbetare vilket vi kommer att påbörja inom kort, säger Joakim Westerlind Wiklund.

Bjurfors Vemdalen öppnar i september.

Mer information

Joakim Westerlind Wiklund, vd Bjurfors Åre och ny franchisetagare Bjurfors Vemdalen
Telefon: 070-666 39 64
E-post: joakim.westerlind@bjurfors.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på cirka 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige