Gå direkt till innehåll
Bjurfors Åre-teamet tillsammans med Mats Ljung och Ola Lundqvist.
Bjurfors Åre-teamet tillsammans med Mats Ljung och Ola Lundqvist.

Pressmeddelande -

Bjurfors i Åre är Årets Bjurforskontor

I konkurrens med över 70 andra mäklarkontor tog Bjurfors i Åre hem det eftertraktade priset Årets kontor inom Bjurforskoncernen. Utmärkelsen delades ut på en storslagen tillställning i Åre den gångna helgen.

Priset ”Årets Bjurforskontor” baseras på en sammanvägning av affärsresultat och kundnöjdhet och delas traditionsenligt ut i samband med företagets årliga kick-off.

I år gick kick-offen av stapeln på ett fjällhotell i Åre där drygt 450 Bjurforsmedarbetare närvarade och passande nog blev det hemmaseger genom Bjurfors Åre. Kontoret drivs av fastighetsmäklaren Joakim Westerlind Wiklund.

– Vi är väldigt glada över att ha blivit utsedda till Årets Bjurforskontor. För oss är utmärkelsen det finaste priset man kan vinna. Att vi har presterat på de här höga nivåerna som vi gjort under 2019 beror på en stark teamkänsla. Vi skrattar och har kul varje dag på kontoret. När vi under hösten fick veta att vi var nominerade la vi in ytterligare en växel och lyckades överträffa våra mål ordentligt. Jag är enormt stolt över gänget, säger Joakim Westerlind Wiklund.

Mats Ljung och Ola Lundqvist, styrelseordförande respektive vd för Bjurfors Sverige, uttalar sig i en gemensam kommentar om utmärkelsen.

– Bjurfors Åre består av ett drivet och passionerat mäklarteam som utmärker sig genom att kombinera hög omsättning med hög kundnöjdhet. De är mycket välförtjänta pristagare, säger Mats Ljung och Ola Lundqvist.

Hela listan över årets pristagare
Årets Bjurforsmäklare totalt: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Provision: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Nöjd kund: Fatima Spaho, Bjurfors Torslanda
Antal affärer: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Årets näringslivsmäklare: Pernilla Sjödin, Bjurfors Näringsliv Stockholm
Årets kontor: Bjurfors Åre
Årets rookie: Sandra Brunzell, Bjurfors Göteborg City

Ämnen

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med cirka 575 medarbetare på 78 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Kontakter

Mats Ljung

Mats Ljung

Ägare och styrelseordförande Bjurfors Sverige Ägare och styrelseordförande Bjurfors Göteborg. 031-733 20 12
Ola Lundqvist

Ola Lundqvist

Ägare Bjurfors Sverige Styrelseordförande Bjurfors Skåne, Fastighetsmäklare, Ledamot Mäklarsamfundet 040-608 30 04

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige