Gå direkt till innehåll
Fastighetsmäklarna Jim Edelsvärd (till vänster) och Fredrik Berglund etablerar nytt mäklarkontor i Östersund. Foto: Jens Jungdahl
Fastighetsmäklarna Jim Edelsvärd (till vänster) och Fredrik Berglund etablerar nytt mäklarkontor i Östersund. Foto: Jens Jungdahl

Pressmeddelande -

Bjurfors öppnar i Östersund

Mäklarföretaget Bjurfors fortsätter sin offensiva expansion. Med profilerna Jim Edelsvärd och Fredrik Berglund i spetsen letar företaget nu kontor i centrala Östersund.


Med 600 medarbetare på 85 orter är Bjurfors ett av Sveriges största mäklarföretag. Bolaget har sedan många år ett starkt fäste i Åre, och har under en tid velat etablera sig även i Östersund. 
– Vi har via våra mäklare i Åre förmedlat bostäder i Östersund även tidigare, men nu blir det ett helt annat fokus. Vi tror stenhårt på Östersund och nu har vi äntligen hittat de mäklare som kommer att driva vår mäklarverksamhet i stan, säger Fredrik Kullman, franchiseansvarig på Bjurfors.

Från Krokom och Strömsund

De två fastighetsmäklare som nu blir Bjurfors franchisetagare i Östersund är Fredrik Berglund och Jim Edelsvärd. Tillsammans har de 25 års erfarenhet av branschen - och hjärtan som klappar för Jämtland.
– Jag är från Krokom och Jim kommer från Strömsund. Större delen av våra mäklarkarriärer har vi jobbat på olika byråer här i Östersund, så inget kunde kännas mer självklart än att ta det här steget upp, säger Fredrik Berglund.

Letar kontor

Faktum är att kompanjonerna redan smygstartat. Sju bostäder ligger ute till försäljning och det administrativa sköter de än så länge från ett kontorshotell i stan. Parallellt letar de efter den perfekta lokalen, centralt i Östersund.
– Vi letar lokal på synligt läge med plats för expansion, för på sikt vill vi bli ytterligare några mäklare, säger Jim Edelsvärd och tillägger:
–Det ska bli otroligt inspirerande att sätta Bjurfors varumärke i här i stan. Tillsammans med det kontaktnät jag och Fredrik har med oss kan vi nu erbjuda Östersunds bästa mäklartjänst.

För mer information

Fredrik Berglund, fastighetsmäklare/franchisetagare Bjurfors Östersund
E-post: fredrik.berglund@bjurfors.se
Telefon: 072-529 93 00

Jim Edelsvärd, fastighetsmäklare/franchisetagare Bjurfors Östersund
E-post: jim.edelsvard@bjurfors.se
Telefon: 072-519 93 00

Fredrik Kullman, franchiseansvarig och vd Bjurfors Stockholm
E-post: fredrik.kullman@bjurfors.se
Telefon: 0732-57 56 86

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 80 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Kontakter

Fredrik Kullman

Fredrik Kullman

VD Bjurfors Sverige och ansvarig för franchiseverksamheten i Sverige och Spanien 0732-57 56 86

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige