Gå direkt till innehåll
Daniel Adelsson vinnare av Årets lägenhetsmäklare 2021 på Guldhemmet

Pressmeddelande -

Daniel Adelsson vinnare av Årets lägenhetsmäklare 2021 på Guldhemmet

För tredje året i rad vinner Bjurforsmäklaren Daniel Adelsson den prestigefyllda utmärkelsen Årets lägenhetsmäklare på galan Guldhemmet – och i kategorin Årets Mäklarkedja placerar sig Bjurfors åter igen på topp tre.

Den 11 maj gick den tredje upplagan av Guldhemmet av stapeln – och Bjurfors stjärnmäklare Daniel Adelsson har tagit hem guldet i kategorin Årets lägenhetsmäklare (tidigare Årets Bostadsrättsmäklare) samtliga tre år.

-Det betyder mycket för mig att få ta emot priset Årets lägenhetsmäklare för tredje året i rad. Att vara en utav Sveriges bästa mäklare kräver givetvis hårt arbete, duktiga kollegor och en stor passion för mitt yrke. Men framför allt nöjda kunder! Jag vill tacka Guldhemmet för en fantastisk kväll. Att få dela den med mina härliga kollegor på kontoret känns extra speciellt, säger Daniel.

Bjurfors tog även – liksom de senaste två åren – plats på prispallen bland topp tre i kategorin Årets Mäklarkedja.

Bästsäljande Mölndals-mäklare

Årets lägenhetsmäklare är ett pris där exceptionella prestationer avgör den värdiga vinnaren. Juryns kriterier för kategorin gäller ”flest antal sålda bostadsrätter i Sverige under 2021.” Ur juryns motivering: Daniel Adelsson har sålt hela 227 objekt för en totalsumma om 895 miljoner kronor.

– Än en gång visar Daniel att engagemang och omsorg om långvariga kundrelationer leder till framgång. Med sitt hårda och konsekventa arbete skapar han återigen enastående resultat, alltid med kundupplevelsen i fokus. Vi på Bjurfors är stolta och glada över Guldhemmets utmärkelse, kommenterar Bjurfors VD Fredrik Kullman.

Vad är Guldhemmet?

Guldhemmet är Hemnets gala för att hylla enastående insatser inom fastighetsmäklarbranschen från året som gått. Andra upplagan av Guldhemmet firades den 16 september på Nobis Hotel i Stockholm. Branschens främsta profiler och starkaste insatser prisades i sammanlagt 13 kategorier. Av dessa priser var åtta nomineringspriser och fem prestationspriser.

Foto: Jackie Dahl/Hemnet/Guldhemmet

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige