Gå direkt till innehåll
Från vänster till höger: Sven-Erik Kristensen regionchef Göteborg, Daniel Adelsson Årets Bjurforsmäklare, Mats Ljung styrelseordförande Bjurfors
Från vänster till höger: Sven-Erik Kristensen regionchef Göteborg, Daniel Adelsson Årets Bjurforsmäklare, Mats Ljung styrelseordförande Bjurfors

Pressmeddelande -

Daniel Adelsson är historisk – vinner titeln Årets Bjurforsmäklare för sjätte året i rad

Mäklarföretaget Bjurfors har utsett Årets mäklare 2018 bland sina medarbetare. Priset speglar en sammanvägning av affärsresultat och kundnöjdhet och Daniel Adelsson, fastighetsmäklare i Mölndal, är den historiska vinnaren. Daniel har fått utmärkelsen Årets Bjurforsmäklare för sjätte året i rad.

Bjurfors har korat mäklarna som gjort de bästa individuella prestationerna under 2018. Varje år delar Bjurfors ut pris till sina medarbetare för det gångna året inom ett antal kategorier. Dessa kategorier är: Total provision, Nöjd kund, Antal affärer, Årets näringslivsmäklare, Årets kontor och Årets Rookie, Årets Utlandsmäklare och utmärkelsen Årets Bjurforsmäklare

Vinnaren av Årets Bjurforsmäklare 2018 är alltså Daniel Adelsson, som hanterat totalt 212 bostadsaffärer[1] där den totala provisionsintäkten till Bjurfors uppgick till 9,6 miljoner kronor tillsammans med hög kundnöjdhet.

- Daniel fortsätter att visa ett imponerande driv och engagemang, samtidigt som han alltid anstränger sig för att erbjuda en mycket hög servicenivå. Daniel är helt klart en av Sveriges skickligaste mäklare, säger Mats Ljung, styrelseordförande Bjurfors Sverige och en av Bjurfors två ägare.

Vinnaren själv, Daniel Adelsson, kommenterar vinsten:

- Det är otroligt glädjande att få utmärkelsen i år igen. Inte minst för att det krävs nöjda kunder som rekommenderar och som själva återkommer när det är dags att fortsätta bostadskarriären. Men inget av det här hade varit möjligt utan det team jag har runt mig, på vårt kontor och all administration som ger mig möjligheten att få vara mäklare ut i fingerspetsarna, säger Daniel Adelsson.

Årets pristagare är:

Årets Bjurforsmäklare totalt: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Total provision: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Nöjd kund: Dan Andersson, Bjurfors Limhamn
Antal affärer: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Årets näringslivsmäklare: Viktor Gustavsson, Bjurfors Göteborg
Årets kontor: Bjurfors Lomma
Årets rookie: Cecilia Edfeldt Jigstedt, Bjurfors Åre
Årets utlandsmäklare: Jerry Kyrk, Bjurfors Marbella

Mer information:
Mats Ljung, ägare och styrelseordförande Bjurfors Sverige
Telefon: 0708-83 20 50
E-post: mats.ljung@bjurfors.se

[1] Exklusive nyproduktion

Ämnen

Regioner


Om Bjurfors
Bjurfors är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors Sverige ägs av Ola Lundqvist och Mats Ljung och har idag 72 kontor med cirka 470 medarbetare runt om i Sverige samt i Spanien och Frankrike. Totalt omsätter Bjurfors cirka 600 miljoner på 11.000 bostadsaffärer.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige