Gå direkt till innehåll
Daniel Adelsson är Årets Bjurforsmäklare för nionde gången. Här med Sven-Erik Kristensen, vd Bjurfors Göteborg (t.v) och Mats Ljung, ägare och styrelseordförande (t.h).
Daniel Adelsson är Årets Bjurforsmäklare för nionde gången. Här med Sven-Erik Kristensen, vd Bjurfors Göteborg (t.v) och Mats Ljung, ägare och styrelseordförande (t.h).

Pressmeddelande -

Daniel Adelsson är historisk – vinner Årets Bjurforsmäklare för nionde året i rad

Daniel Adelsson från Mölndal har återigen tilldelats mäklarkedjan Bjurfors mest prestigefyllda utmärkelse, Årets Bjurforsmäklare. Detta efter att ha överträffat sitt eget och Bjurfors tidigare provisionsrekord – med 30 procent.

Daniel Adelsson förlänger sin imponerande segersvit. För nionde året i rad kammar han hem utmärkelsen Årets Bjurforsmäklare. Under 2021 förmedlade Daniel 225 försäljningar som genererade 13,3 miljoner kronor i provisionsintäkter, en ökning med 30 procent mot hans eget tidigare rekord. Daniel stärker därmed sin position som den Bjurforsmäklare med bäst provisionsresultat någonsin.

Vinnaren själv kommenterar utmärkelsen:

– Det känns fantastiskt att ännu en gång få ta emot priset. Nyckeln till framgångarna ligger i den enorma uppbackning jag får från organisationen och alla kollegor, men också stark passion och engagemang. Jag älskar mitt jobb, brinner för mina kunder och är positiv och genuin i varje affär. Jag vill också rikta ett tack till min kollega Caroline Enström som är en otroligt viktig del i mitt arbete.

    Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige:

    – Daniel är en unik mäklare som aldrig blir mätt på framgång. Han har ett driv och beslutsamhet att alltid leverera på topp i varje affär. Med fötterna på jorden och stor ödmjukhet överträffar han varje år sina egna resultat. I mina ögon är Daniel Sveriges bästa mäklare.

      Daniel Adelssons tre bästa tips för att bli en framgångsrik mäklare:

      1. Var dig själv. Är du passionerad och genuin så leder det naturligt till att du vinner kundernas förtroende.
      2. Stressa inte. Genom ett strukturerat arbete kan du fokusera på varje del i processen.
      3. Lyssna noggrant. Det är viktigt att man som mäklare ser alla parter i processen.

      Hela listan över årets pristagare:

      Årets mäklare – Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
      Total provision – Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
      Antal affärer – Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
      Nöjd kund – Sanna Rihm, Bjurfors Kungsholmen
      Årets kontor – Bjurfors Göteborg Västra Centrum
      Årets rookie – Rebecca Bloss, Bjurfors Bromma
      Årets mäklare Näringsliv – Mikael Ekman, Bjurfors Malmö
      Årets mäklare Real Estate – Jerry Kyrk, Bjurfors Marbella
      Årets tipsare SEB – Mathias Jonsson, Bjurfors Sundsvall
      Årets mäklare Nyproduktion – Therese Bjurenlind, Karin Berggren, Bjurfors Göteborg

      Ämnen

      Regioner


      Om Bjurfors

      Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 92 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

      Kontakter

      Fredrik Kullman

      Fredrik Kullman

      VD Bjurfors Sverige och ansvarig för franchiseverksamheten i Sverige och Spanien 0732-57 56 86

      Relaterat innehåll

      Välkommen till Bjurfors!

      Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

      Bjurfors
      Birger Jarlsgatan 2
      114 34 Stockholm
      Sverige