Gå direkt till innehåll
12 bostadsrätter i skånska Pålsjö har fått nya ägare. Inflyttning sker i början av 2020.
12 bostadsrätter i skånska Pålsjö har fått nya ägare. Inflyttning sker i början av 2020.

Pressmeddelande -

​Slutsålt i Pålsjö Park

Bjurfors nyproduktionsprojekt Brf Pålsjö Park är nu slutsålt. 12 bostadsrätter om 117 respektive 148 kvadratmeter har därmed fått nya ägare. 

Inbäddat i grönska, men ändå nära stad och salta bad, pågår som bäst bygget av Brf Pålsjö Park. Bostäderna ligger på Kantorsgatan, och det är fyra marklägenheter och åtta radhus som nu får nya ägare. Inflyttning sker i början av nästa år.

Eric Klüft, fastighetsmäklare på Bjurfors Nyproduktion, ser två huvudsakliga framgångsfaktorer med det slutsålda projektet: Attraktiva bostäder och ett lyckat samarbete med fastighetsbolaget.

– Mycket av framgången ligger i rätt prissättning och i en produkt där materialen är noga utvalda. Det blir tolv väldigt fina hem det här. Vi har haft en bra försäljning och ett mycket starkt samarbete med Dilum AB som utvecklat projektet, säger Eric Klüft på Bjurfors Nyproduktion som välkomnar initiativet att gå ett steg upp med såväl inredning som arkitektur.

Mer information

Eric Klüft, fastighetsmäklare och projektledare
E-post: eric.kluft@bjurfors.se
Telefon: 0701-64 67 32

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors Sverige ägs av Ola Lundqvist och Mats Ljung och har idag 72 kontor med över 500 medarbetare runt om i Sverige samt i Spanien och Frankrike. Totalt omsätter Bjurfors cirka 600 miljoner på 11.000 bostadsaffärer.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige