Gå direkt till innehåll
Serneke och Bjurfors når nu en ny toppnotering i nyproduktionsprojektet Trevågor i Oceanhamnen i Helsingborg.
Serneke och Bjurfors når nu en ny toppnotering i nyproduktionsprojektet Trevågor i Oceanhamnen i Helsingborg.

Pressmeddelande -

​Toppnotering för Trevågor i Helsingborg

Serneke och Bjurfors når nu en ny toppnotering i nyproduktionsprojektet Trevågor i Oceanhamnen i Helsingborg med ett pris på 89.500 kr per kvadratmeter.

I Helsingborg växer en ny stadsdel fram. Det speciella läget nära havet och stadens utbud har fått försäljningen i bostadsrättsföreningen Trevågor i Oceanhamnen att ta fart ordentligt.

– Efter en minst sagt het sommar har försäljningen i Trevågor nått nya höjder. Vi har nu sålt två av våra mest exklusiva terrassvåningar på första parkett till ett kvadratmeterpris på 82 000 respektive 89 500 kronor, säger Eric Klüft, fastighetsmäklare och projektledare på Bjurfors.

Fler projekt på gång

Intresset för Oceanhamnen är fortfarande stort och Eric Klüft ser fram emot att fortsätta försäljningen i såväl Trevågor som andra projekt i området.

– Vi har redan klart med ytterligare några nyproduktionsprojekt som vi fått förtroendet att förmedla i området. Med den efterfrågan som råder just nu i Oceanhamnen tror vi att det kommer bli riktigt lyckat, säger Eric Klüft.

Mer information

Eric Klüft, fastighetsmäklare Bjurfors
E-post: eric.kluft@bjurfors.se
Telefon: 0701-64 67 32

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors
Bjurfors är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har idag cirka 470 medarbetare, och ett 70-tal kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Öresundsregionen, Uppsala, Västerås, ÖrebroJönköpingLinköpingHelsingborg, Halmstad, Bohuslän, BåstadFalunSundsvallÅre, samt i spanska Barcelona, MarbellaNerja, på Mallorca och franska Rivieran.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige