Gå direkt till innehåll
Rebecca Bloss, 25, hade provisionsintäkter på över 5,8 miljoner kronor under 2021. Det gör henne till Årets rookie.
Rebecca Bloss, 25, hade provisionsintäkter på över 5,8 miljoner kronor under 2021. Det gör henne till Årets rookie.

Pressmeddelande -

Rebecca Bloss är Årets rookie

Rebecca Bloss från Bromma har utsetts till Årets rookie hos mäklarföretaget Bjurfors. Under 2021 förmedlade Rebecca bostäder som genererade över 5,8 miljoner kronor i provisionsintäkter.

Stort grattis Rebecca, hur känns det att vinna priset som Årets rookie?

– Det känns fantastiskt! Jag är så stolt över att bli tilldelad utmärkelsen Årets rookie. Priset blir på sätt och vis som ett kvitto på det hårda arbete jag lagt ned.

Hur kommer det sig att just du lyckas så bra?

– Under det gånga året har jag givit allt – i alla situationer. Jag arbetar hårt, har ett ständigt driv och brinner för att få hjälpa mina kunder i deras största affärer. Men jag skulle ljuga om jag sa att det var hela sanningen. Utan mina kollegor och en stöttande ledning skulle jag inte varit i närheten av där jag är i dag.

Varför föll valet på mäklaryrket från början?

– Jag har alltid varit fascinerad av mäklaryrket. Redan i gymnasiet hade jag bestämt mig för att det var den vägen jag ville gå. Att få träffa massa människor och samtidigt arbeta med sälj passar mig perfekt!

    Varför hamnade du på Bjurfors?

    – Jag ska vara ärlig och säga att jag hade kontakt med andra fastighetsmäklare innan jag fick kontakt med Bjurfors. Men så fort jag hade pratat med Marcus och Marcus visste jag att det var rätt val. Bjurfors som varumärke känns för mig självklart. Det är lyxigt utan att vara pretentiöst och kunden står alltid i fokus.

    Du arbetar i Bromma, vad är det bästa med Bromma?

    – Bromma har något för alla. Det är en perfekt blandning av människor, områden och bostäder. Vi förmedlar allt ifrån stora sekelskiftesvillor i vackra Ålsten till funkislägenheter i Traneberg. Dessutom är det en levande stadsdel med många nybyggnadsprojekt.

    Marcus Hjelte och Marcus Hemrin som driver Brommakontoret kommenterar Rebeccas framgångar gemensamt:

    – Rebecca är en utpräglad tävlingsmänniska som inte lämnar något åt slumpen. Gång på gång ser vi hur hon överträffar kundernas förväntningar med sin sociala förmåga, sitt engagemang och sin höga arbetsmoral. Trots att Rebecca bara varit registrerad mäklare i knappt två år är hon redan ett föredöme i branschen.

      Hela listan över årets pristagare:

      Årets mäklare – Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
      Total provision – Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
      Antal affärer – Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
      Nöjd kund – Sanna Rihm, Bjurfors Kungsholmen
      Årets kontor – Bjurfors Göteborg Västra Centrum
      Årets rookie – Rebecca Bloss, Bjurfors Bromma
      Årets mäklare Näringsliv – Mikael Ekman, Bjurfors Malmö
      Årets mäklare Real Estate – Jerry Kyrk, Bjurfors Marbella
      Årets tipsare SEB – Mathias Jonsson, Bjurfors Sundsvall
      Årets mäklare nyproduktion – Therese Bjurenlind, Karin Berggren, Bjurfors Göteborg


      För ytterligare information kontakta:

      Marcus Hemrin
      Telefon: 070-065 55 75
      E-post: marcus.hemrin@bjurfors.se

      Marcus Hjelte
      Telefon: 070-782 00 15
      E-post: marcus.hjelte@bjurfors.se

      Rebecca Bloss
      Telefon: 070-770 04 55
      E-post: rebecca.bloss@bjurfors.se

      Ämnen

      Regioner


      Om Bjurfors

      Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 92 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

      Välkommen till Bjurfors!

      Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

      Bjurfors
      Birger Jarlsgatan 2
      114 34 Stockholm
      Sverige