Gå direkt till innehåll
Nu skapar Wästbygg Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt.
Nu skapar Wästbygg Cityterrassen där Malmö centrum och Nyhamnen knyts ihop på ett unikt sätt.

Pressmeddelande -

Lyckad VIP-försäljning för nyproduktionsprojektet Cityterrassen

I oktober började Bjurfors Nyproduktion försäljningen av bostäderna i Wästbyggs nyproduktionsprojekt Cityterrassen i Malmö. Redan under VIP-försäljningen i den första etappen såldes hela 40 % av bostäderna.

Nyproduktionen Cityterrassen i Malmö är ett projekt som andas nyfikenhet, modernitet och som inger en futuristisk känsla. Wästbyggs vision är att skapa en oas som tillåter framtida bostadsägare att njuta av ett lugn mitt i stadens puls. Med projektets fokus på att skapa bostäder som ligger i framkant gällande såväl design som kvalitet, så kommer Cityterrassen att knyta ihop Malmö centrum och Nyhamnen på ett spännande och unikt sätt.

Framtid, hållbarhet och långsiktighet
– Det är fantastiskt kul att få arbeta i detta projekt tillsammans med Wästbygg. Lägenheterna är oerhört välplanerade och i takt med att samhället utvecklas så ökar intresset för bostäder med hållbarhet i fokus likt de som Cityterrassen nu erbjuder. Projektets värdeord hållbarhet och långsiktighet, kombinerat med en ny spännande bostadsdel som växer fram i Malmö, har gett otroligt fina försäljningsresultat hittills säger Marie Wilhelmsson projektledare för Nyproduktion Bjurfors Skåne.

Svanenmärkt bostadshus
För att minska påverkan på miljön och samtidigt skapa en sund inomhusmiljö så Svanenmärks Cityterrassen.
– För att en byggnad ska bli Svanenmärkt ställs bland annat höga materialkrav och krav på energianvändning. Dessutom ställs krav på kvalitetsstyrning i byggprocessen och på överlämnandet av byggnaden till de boende. För att leva upp till dessa villkor har vi exempelvis satsat på solceller, lågtempererad fjärrvärme och individuell mätning av el, säger Karl Stenson regionchef på Wästbygg.

Nu ligger projektet ute på den öppna marknaden och intresseanmälningarna fortsätter att flöda in. Planerad inflyttning är sommaren 2024.

De höga husen ger nya utsikter över Malmö och mellan husen skapar torg och terrasser nya mötesplatser. Grönska mjukar upp tak och väggar och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett vackert, grönt och upphöjt gång- och cykelstråk med ett fint söderläge.

Mer information:

Marie Wilhelmsson, Fastighetsmäklare och Projektledare Nyproduktion.
Telefon: 0701-64 67 28
E-post: marie.wilhelmsson@bjurfors.se

Conny Knutsson, Fastighetsmäklare och Projektledare Nyproduktion.
Telefon: 0706-98 66 34
E-post: conny.knutsson@bjurfors.se

Karl Stenson, Regionchef Wästbygg Gruppen AB
Telefon: 040-65 57 812
E-post: karl.stenson@wastbygg.se

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige