Gå direkt till innehåll
Douglas Davidsson, Fanny Strand och Rebecca Bloss är nya franchisetagare på Bjurfors.
Douglas Davidsson, Fanny Strand och Rebecca Bloss är nya franchisetagare på Bjurfors.

Pressmeddelande -

Framgångsrika mäklare på Bjurfors tar ett steg upp

Fanny Strand, Douglas Davidsson och Rebecca Bloss tar varsitt stort steg upp i karriären och går från att vara framgångsrika mäklare till att kliva in som franchisetagare på sina respektive kontor.
– Att en gång bli franchisetagare är många mäklares dröm. På Bjurfors är vi stolta över att kunna erbjuda den möjligheten för den som visar på driv och engagemang utöver det vanliga. Vi är väldigt glada över att Fanny, Douglas och Rebecca väljer att ta nästa steg i sina karriärer just hos oss. De har alla sedan dag ett imponerat starkt som mäklare, och att nu få följa dem i deras nya roll är något vi ser mycket fram emot, säger Christina Henriksson, regionchef på Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost.

Bjurfors utsågs nyligen till Karriärföretag 2023, där ett av kriterierna är att kunna erbjuda möjligheter till att göra karriär internt. Det är något som Bjurfors nyaste franchisetagare har erfarenhet av. Fanny Strand började sin karriär på Bjurfors kundvårdsavdelning 2013, fick sin mäklarlicens 2017 och har sedan dess framgångsrikt förmedlat bostäder på Södermalm. Nu går hon in som franchisetagare på Södermalm, precis som Douglas Davidsson gör. Han började sin Bjurforskarriär under en praktik då han var koordinator 2015. Sedan dess har Bjurforskarriären fortsatt och efter att han blev färdigutbildad fastighetsmäklare 2017 har han hjälpt köpare och säljare att hitta nya drömhem på Södermalm.

–Douglas och jag har arbetat länge på Bjurfors och för oss var det ett naturligt steg att bli franchisetagare, förklarar Fanny Strand.

Douglas Davidsson fortsätter:

– Vi ser verkligen fram emot att få vara med och driva kontoret tillsammans med Ellen Ingman, som varit en väldigt bra ledare och franchisetagare för oss. Vi vill använda den kunskap vi har för att coacha våra kollegor och stärka varumärket ytterligare.

Ellen Ingman, som fram till nu varit ensam franchisetagare för Bjurfors Södermalm, välkomnar förstärkningen:

– Jag har arbetat med Fanny och Douglas sedan 2017 och vi trivs väldigt bra ihop. Vi kompletterar varandra, vilket kommer att vara väldigt gynnsamt för vårt kontor såväl som för våra kunder.

Det är inte bara Södermalm som får förstärkning i ledningen. Rebecca Bloss gick från att utses till Årets Rookie på Bjurfors som ny mäklare 2021 till Årets mäklare i sin region 2022 och nu axlar hon rollen som franchisetagare i Bromma.

– Jag ser verkligen fram emot att få fortsätta att utveckla och utvecklas tillsammans med mina kollegor på vårt fantastiska kontor. Det ska bli ett nöje att ta Bjurfors Bromma till nästa nivå tillsammans med Fredrik Crona och Marcus Hemrin. Det här känns som nästa naturliga steg för mig även fast jag kommit hit på väldigt kort tid. Jag vill alltid komma framåt och utvecklas så detta är en otrolig karriärmöjlighet som jag verkligen ser fram emot att växa in i, säger Rebecca Bloss.

Att gå från mäklare till franchisetagare innebär att du både blir företagsledare och får medarbetaransvar.

– Vi är tre delägare som kompletterar varandra väldigt bra, där mitt främsta fokus kommer att vara försäljning, för det är det jag tycker är det absolut roligast just nu. Förhoppningsvis kommer jag att kunna inspirera och lära ut ännu mer till mina kollegor, så att vi tillsammans kan nå nya höjder och fina resultat där alla har kul på jobbet och mår bra, säger Rebecca Bloss

Fredrik Crona och Marcus Hemrin, nuvarande franchisetagare för Bromma är väldigt nöjda med att kunna erbjuda Rebecca Bloss ett steg upp i karriären:

– Att Rebecca anslutit som franchisetagare känns såklart otroligt kul och spännande. Hennes fantastiska prestationer tillsammans med ett sällsynt öga för att alltid sätta gruppen före sig själv gjorde att detta steg kändes väldigt naturligt. Vi är stolta över att Rebecca på så kort tid tagit sig hit, men också över att vi kunnat erbjuda den möjligheten.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige