Gå direkt till innehåll
Expansiv bostadsmarknad i Kungälv - Bjurfors etablerar kontor i Kungälv

Pressmeddelande -

Expansiv bostadsmarknad i Kungälv - Bjurfors etablerar kontor i Kungälv

I takt med att storstadsregionen expanderar knyts Kungälv och Göteborg allt närmare varandra, något som avspeglar sig även på bostadsmarknaden i Kungälv. Prisutvecklingen i Kungälv har pekat stadigt uppåt de senaste åren, och alltfler söker sig till Kungälv från Göteborg. Nu etablerar fastighetsmäklarföretaget Bjurfors ett kontor på Gymnasiegatan 6 i Vita Fläcken, ett kontor som blir Bjurfors elfte i Göteborgsregionen.

- Kungälvs kommun är mycket expansiv. Vi ser tydliga flyttströmmar mellan Göteborg och Kungälv, säger Sven-Erik Kristensen, regionchef för Bjurfors. Han fortsätter: - Kungälv är en viktig marknad för Bjurfors. Vi har sålt många bostäder i Kungälvs kommun genom åren. För att kunna möta den här positiva utvecklingen på bostadsmarknaden, och kunna ge kunderna ännu bättre service är det viktigt för oss att finnas på plats i Kungälv.

Tidigare har mäklarna servat säljare och köpare via ett kontor i Torslanda, men sedan några veckor tillbaka finns alltså hela styrkan på plats på nya kontoret i Vita Fläcken. Här arbetar tre fastighetsmäklare och en mäklarassistent. Madeleine Andreasson är född och uppvuxen i Kungälv, och har under ett antal år varit verksam på bostadsmarknaden i Kungälv. Pernilla Berger, f.d. Carlsson, är uppvuxen och sedan fyra år tillbaka återigen bosatt i Kungälv. Både Pernilla och Madeleine fokuserar på förmedling av villor. Charlotte Pressfeldt arbetar sedan 2010 med bostadsrätter i Kungälvs kommun, och Frida Johansen bemannar kontoret och servar såväl kunder som mäklare.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Sven-Erik Kristensen, Regionchef, Bjurfors Göteborg
031-733 20 18
sven-erik.kristensen@bjurfors.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors
Bjurfors är det största mäklarföretaget i Göteborg, och är dessutom bland de ledande i både Stockholm och Malmö. I Göteborg finns 120 medarbetare, fördelade på elva lokala mäklarkontor. Bjurfors förmedlar cirka 7000 bostäder per år i Sverige, varav 2200 i Göteborgsregionen. Läs mer på www.bjurfors.se.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors

Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige