Gå direkt till innehåll
Från vänster: Bjurfors VD i Göteborg Sven-Erik Kristensen, Årets villamäklare Pernilla Berger, Bjurfors ägare Mats Ljung samt Årets bostadsrättsmäklare Daniel Adelsson.
Från vänster: Bjurfors VD i Göteborg Sven-Erik Kristensen, Årets villamäklare Pernilla Berger, Bjurfors ägare Mats Ljung samt Årets bostadsrättsmäklare Daniel Adelsson.

Pressmeddelande -

De är årets Bjurforsmäklare i Västra Sverige

Bjurfors i Västra Sverige har listat vilka mäklare som utmärkte sig extra mycket under 2022. Daniel Adelsson på Mölndalskontoret tar hem priset som Årets bostadsrättsmäklare och Pernilla Berger på Marstrandskontoret koras till Årets villamäklare.

Varje år delar mäklarföretaget Bjurfors ut pris till sina medarbetare för prestationer under det gångna året. Detta sker traditionsenligt i samband med företagets årliga kickoff. I år gick den av stapeln på Hotel Tylösand fredagen den 3 februari.

För Bjurfors i region Västra Sverige delas utmärkelser ut inom tio kategorier. De mest prestigefyllda priserna är Årets bostadsrättsmäklare och Årets villamäklare som är en sammanvägning av affärsresultat och kundnöjdhet, och här var det Daniel Adelsson och Pernilla Berger som gick hem med respektive titel.

Under 2022 uppgick Daniel Adelssons totala provisionsintäkt till Bjurfors till mer än 9,1 miljoner kronor. För Pernilla Berger var motsvarande siffra 7,4 miljoner kronor.

– Att återigen bli hedrad för det hårda arbete som jag lägger ner känns helt fantastiskt. Ända sedan jag började min karriär som mäklare för mer än 20 år sedan har målet varit att erbjuda något utöver det vanliga för att ge mina kunder en framgångsrik bostadsaffär och bygga långvariga kundrelationer. En kunskap, ett driv och arbetsmetod som står ut och gör avtryck. När kunderna kommer till mig vet de att jag alltid ger mitt fulla engagemang för att de ska bli riktigt nöjda med sin bostadsaffär. Jag går bokstavligen all-in för varje affär, säger Pernilla Berger.

– Jag är otroligt glad och stolt över att få motta detta fina pris för nu tionde året i rad! En symbol för hårt arbete och nöjda och återkommande kunder. Framgångsreceptet är att jag alltid går in i varje affär med högsta engagemang. Självklart har jag också ett fantastiskt stöd och resurser från alla hjälpsamma och dedikerade kollegor inom hela organisationen. Att representera ett så starkt och etablerat varumärke som Bjurfors är ofta ett säljargument i sig, säger Daniel Adelsson.

Sven-Erik Kristensen, vd för Bjurfors i Göteborg, kommenterar utmärkelserna till Daniel Adelsson och Pernilla Berger.

– Daniel Adelsson och Pernilla Berger är mycket välförtjänta pristagare. De har ett driv och engagemang som ofta överträffar kundens förväntningar och har år efter år levererat imponerande försäljningssiffror som starkt bidragit till våra framgångar, säger Sven-Erik Kristensen. För Bjurfors i region väst var bostadsmarknaden 2022 ett år med två helt olika ansikten. Under våren såg vi ett högt tempo och stor efterfrågan med stigande priser. Under sommaren såg vi en avmattning och under hösten kunde vi konstatera en än mer avvaktande och försiktig marknad. Sedan årsskiftet har intresset för att göra affärer ökat och köpare och säljare är mer harmoniserade kring prisuppfattningen. Vi tror på en mycket mer stabil marknad under 2023 säger Sven-Erik Kristensen, vd Bjurfors Göteborg och Västra Sverige.

Hela listan över årets pristagare i Västra Sverige
Årets bostadsrättsmäklare: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Årets villamäklare: Pernilla Berger, Bjurfors Kungälv/Marstrand
Årets kontor: Bjurfors Mölndal
Årets bostadsrättsmäklare, provision: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Årets villamäklare, provision: Pernilla Berger, Bjurfors Kungälv/Marstrand
Årets bostadsrättsmäklare, antal affärer: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Årets villamäklare, antal affärer: Jonathan Schagerlind, Bjurfors Borås
Årets bostadsrättsmäklare, nöjd kund: Tove Johansson, Bjurfors Mölndal
Årets villamäklare, nöjd kund: Linnea Nilsson, Bjurfors Partille
Årets rookie: Anette Grunditz Erixon, Bjurfors Bohuslän
Årets tipsare SEB: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige