Gå direkt till innehåll
Daniel Adelsson (mitten) från Bjurfors Mölndal är vinnare är Årets mäklare 2023 Antal affärer och Provision. Här med Mats Ljung, ägare (t.v) och Sven-Erik Kristensen, vd (t.h.)
Daniel Adelsson (mitten) från Bjurfors Mölndal är vinnare är Årets mäklare 2023 Antal affärer och Provision. Här med Mats Ljung, ägare (t.v) och Sven-Erik Kristensen, vd (t.h.)

Pressmeddelande -

Daniel Adelsson från Bjurfors Mölndal tar hem prestigefyllda mäklarutmärkelser

Daniel Adelsson från Bjurfors Mölndal har vunnit Årets mäklare 2023 Antal affärer och Provision. Han har visat exceptionell skicklighet i sitt arbete och har vunnit matchen om flest antal bostadsaffärer samt indragen provision inom Bjurfors i Sverige för elfte året i rad. Adelsson betonar betydelsen av hårt arbete och ett starkt team.


Daniel Adelsson, som leder ett engagerat team på Bjurfors Mölndal, har under många år visat på ett driv och engagemang utöver det vanliga. Resultaten har inte låtit vänta på sig. För elfte året i rad har han blivit den mäklare inom Bjurfors i Sverige som förmedlat flest antal bostadsaffärer samt fått högst provision.

Hårt arbete och ett starkt team

Det var en stolt och samtidigt karaktäristiskt ödmjuk Daniel Adelsson som tog emot utmärkelsen på Bjurfors kick-off och gala på Jacy'z i Göteborg.

– Det är en ära att få detta prestigefyllda pris, och ett bevis på att allt det hårda arbete och engagemang som jag och mitt team lägger ner varje dag lönar sig. Att upprätthålla en konstant hög nivå är avgörande, en bra vecka innebär inte att vi kan slappna av. Vi strävar efter att ge varje kund samma personliga service och engagemang, även när antalet pågående försäljningar är många.

Daniel Adelsson hänvisar också till Bjurfors starka varumärke, aktiva spekulantregister Boagenten och affärsprocess Bjurforsmetoden som avgörande framgångsfaktorer.

– Det hade inte varit möjligt att nå dit jag är idag utan det stöd som Bjurfors har gett mig. Genom att använda de resurser som Bjurfors tillhandahåller har jag skapat de rätta förutsättningarna för framgång i branschen.


Vilka goda råd kan du dela med dig av?

– För att bli en skicklig mäklare är det avgörande att vara lyhörd, målinriktad och att bygga långsiktiga kundrelationer. Mäkleriet är inte bara ett jobb för mig; varje kundmöte ger mig energi, och att slutföra bostadsaffärer där både säljare och köpare känner sig trygga och nöjda är en passion, säger Daniel Adelsson.

Fredrik Kullman, vd på Bjurfors Sverige kommenterar:

– Daniel är ett unikum, i över ett decennium har han levererat fantastiska resultat. Förra året var inget undantag, han har inte bara fortsatt att leverera affärer, under året har han också utvecklats som mäklare. Det är tydligt att Daniels ambition, dedikation och engagemang skapar förutsättningarna för framgång, säger Fredrik Kullman.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Kontakter

Fredrik Kullman

Fredrik Kullman

VD Bjurfors Sverige och ansvarig för franchiseverksamheten i Sverige och Spanien 0732-57 56 86

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige