Gå direkt till innehåll
Bjurfors storsatsar med investering i ny webbplats och marketing automation-plattform.
Bjurfors storsatsar med investering i ny webbplats och marketing automation-plattform.

Pressmeddelande -

Bjurfors tar nästa digitala steg

När Bjurfors nu släpper en ny version av sin webbplats är det mäklarföretagets största webbsatsning någonsin. 
– Vi intar en ny digital position nu. Ett stort steg upp på så många plan, säger Ola Lundqvist, vd Bjurfors Sverige.

Bjurfors ägs sedan 2009 av Mats Ljung och Ola Lundqvist. Kompanjonernas första stora digitala projekt tillsammans var att ta fram en ny version av företagets webbplats 2011. Nästa större omtag togs 2015, då sajten bland annat fick responsiv design för att ge en bra kundupplevelse även för den växande andelen mobila besökare. Nu är det dags igen.
– Den tekniska utvecklingen, vår egen tillväxt och inte minst kundens förväntningar accelererar allt snabbare. Därför är det dags för nästa generation av Bjurfors.se. Den utan tvekan största uppgradering vi hittills gjort, det här är så mycket mer än en webbplats, säger Ola Lundqvist, vd Bjurfors Sverige.

Nyhet: Mitt Bjurfors

Med den nya versionen gör Bjurfors också en storsatsning i marketing automation-plattformen Hubspot. Vidare får sajten ett visuellt lyft, där företagets position som premiummäklare lyfts fram på ett tydligare sätt. Den responsiva designen har tagits ett steg längre, nu är det ”mobile first” som gäller.

Företaget har också lagt mycket kraft lagts på enkla men smarta funktioner för en snabbare och mer personaliserad sajt. Ett exempel är att den sedan länge populära tjänsten Boagenten, som hjälper kunden att bevaka bostadsmarknaden, nu fått ett modernare gränssnitt.
– Att fortsätta utveckla Boagenten är centralt för oss. Under namnet Mitt Bjurfors kommer vi på sikt samla fler värdeskapande tjänster. Vår vision är att vara den starkast lysande stjärnan på mäklarhimlen, och det vill vi ska märkas även på vår hemsida. Personligt, premium och proaktivt är ledord, säger Mats Ljung, styrelseordförande Bjurfors Sverige.

Stabil grund för kreativa idéer

I utvecklingsteamet bakom nya hemsidan finns såväl interna som externa resurser. Bjurfors jobbar sedan sju år tillbaka tätt tillsammans med Netrelations, som numera är en del av Tieto Evry, där projektledaren Hanna Jonsson varit med från starten. Då, 2014, var huvudfokuset en teknisk uppgradering, nu är det delvis ett annat.
– Tekniken är fortsatt en avgörande faktor, men för vår del är det viktigt att vi inte bara blir en teknisk leverantör. I det här samarbetet kan vi med stolthet säga att vi levererar en användarupplevelse med wow-känsla! En stabil grundplatta som också blir en språngbräda för Bjurfors att fortsätta förverkliga kreativa idéer på. Alltid datadrivet och insiktsfullt, med affären och kunden i fokus, säger Hanna Jonsson på Tieto Evry Customer Expreience.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på cirka 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Bolaget omsätter cirka 800 miljoner kronor och förmedlar nästan 15.000 bostäder per år. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Kontakter

Mats Ljung

Mats Ljung

Ägare och styrelseordförande Bjurfors Sverige 031-733 20 12
Ola Lundqvist

Ola Lundqvist

Ägare och vd Bjurfors Sverige 040-608 30 04

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige