Gå direkt till innehåll
Bjurfors Nyproduktion förmedlar tio bostadsrätter på Tågaborg.
Bjurfors Nyproduktion förmedlar tio bostadsrätter på Tågaborg.

Pressmeddelande -

Bjurfors tar hem prestigeuppdrag i Helsingborg

Det blir Bjurfors som får förtroendet att förmedla de tio bostadsrätter som Möller Arkitekter ritat i stadsdelen Tågaborg i Helsingborg.
– Tåga Hill är verkligen ett prestigeuppdrag som vi är mycket stolta över, säger Eric Klüft, fastighetsmäklare på Bjurfors Nyproduktion.

Modern skulptural byggnad

Läget ovanför Landborgsbranten gör att merparten av bostäderna får sundsvyer. Markplanslägenheterna får utgång till trädgård medan lägenheterna ovanför får en eller två balkonger.
– Vi har utformat en modern skulptural byggnad som ska stå fint med sina grannhus. Varje lägenhet är utformad med största omsorg utifrån sitt läge. Jag skulle själv vilja bo i var och en av dem, säger Pontus Möller, vd och arkitekt på Möller Arkitekter.

Inflyttning 2022

Bjurfors startar försäljningen av Tåga Hill under våren 2021 och räknar med att de tio bostadsrätterna ska stå klara för inflyttning under 2022.
– Vi befäster vår position som marknadsledande mäklarföretag på Tågaborg och har via vårt nätverk redan ett stort antal spekulanter på projektet avslutar Eric Klüft.

Mer information

Eric Klüft, fastighetsmäklare Bjurfors Nyproduktion
Telefon: 0701-66 67 32
E-post: eric.kluft@bjurfors.se

Kirsa Persson, fastighetsmäklare Bjurfors Nyproduktion
Telefon: 0708-88 00 15
E-post: kirsa.persson@bjurfors.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på cirka 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige