Gå direkt till innehåll
Håller i checken gör Lisa Tisell, verksamhetsansvarig på Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus, Sven-Erik Kristensen, vd Bjurfors Göteborg och Nicklas Lasu, forward Frölunda HC.
Håller i checken gör Lisa Tisell, verksamhetsansvarig på Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus, Sven-Erik Kristensen, vd Bjurfors Göteborg och Nicklas Lasu, forward Frölunda HC.

Pressmeddelande -

Bjurfors skänker 152 000 kronor till Drottning Silvias barnsjukhus

Under Frölunda HC:s hockeymatch den 12 mars bjöd Scandinavium på jublande ovationer när Bjurfors överlämnade en check på 152 000 kronor till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus. Pengar som samlats in under Bjurfors Stora Visningsvecka som arrangeras årligen i början av januari.

I mer än femton år har Bjurfors stöttat Insamlingsstiftelsens viktiga arbete med att skapa glädje för barnen på Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg. Insamlingsstiftelsen och deras initiativ skapar glädje och minnesvärda stunder för ett stort antal barn och deras familjer som kämpar när livet är extra hårt.

Pengarna samlades in under Bjurfors Stora Visningsvecka 2024 där bland annat Frölunda HC, som Bjurfors är huvudsponsor till, var en av alla samarbetspartners som deltog för att öka summan till insamlingen. Insamlingen byggde på det antal personer som kom på Bjurfors visningar.

– Vi på Insamlingsstiftelsen är otroligt tacksamma över det fina samarbete vi har med Bjurfors och har haft under alla dessa år. Vilket fint engagemang de skapar kring sina visningsveckor och samtidigt belyser vårt arbete. På Drottning Silvias barnsjukhus vårdas över 50 000 barn varje år, denna gåva kommer vara med och bidra till mycket glädje för barnen på sjukhuset. Tack Bjurfors för att ni är med och bidrar till detta! säger Lisa Tisell, verksamhetsansvarig på Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus.

Bjurfors vill rikta ett varmt tack till alla engagerade kunder, samarbetspartners och medarbetare – tillsammans gjorde vi detta möjligt!

Ämnen

Kategorier


Om Bjurfors

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Kontakter

Sven-Erik Kristensen

Sven-Erik Kristensen

Vd Bjurfors Göteborg 031-733 20 18

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige