Gå direkt till innehåll
 Lisa Tisell, verksamhetsansvarig på Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus, Sven-Erik Kristensen, VD Bjurfors Göteborg och Nicklas Lasu, forward Frölunda HC.
Lisa Tisell, verksamhetsansvarig på Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus, Sven-Erik Kristensen, VD Bjurfors Göteborg och Nicklas Lasu, forward Frölunda HC.

Pressmeddelande -

Bjurfors skänker 130 000 kronor till Drottning Silvias barnsjukhus

Under Frölunda HC:s hockeymatch den 2 mars bjöd Scandinavium på jublande ovationer när Bjurfors överlämnade en check på 130 000 kronor till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus.

I mer än femton år har Bjurfors stöttat Insamlingsstiftelsens viktiga arbete med att skapa glädje för barnen på Drottning Silvias barnsjukhus i Göteborg. En viktig del är verksamhetens arbete med sjukhusclownerna som sprider glädje och skapar minnesvärda stunder för ett stort antal barn och deras familjer som kämpar när livet är extra hårt.

Ett möte med clownerna är ofta fyllt av bus och skratt, men deras närvaro främjar också barnens läkande och kan hjälpa de som är allvarligt sjuka att hitta livskraften. Clownerna blir därför barnens speciella vänner, icke-personer som barnen känner att de kan både skratta och gråta med. Samtidigt kan barnen öppna upp och berätta om saker som är svårt att prata med mamma och pappa om.

Pengarna samlades in under Bjurfors Stora Visningsvecka 2023 där bland annat Frölunda HC, som Bjurfors är huvudsponsor till, var en av alla samarbetspartners som deltog under Bjurfors Stora Visningsvecka och hjälpte till att dra folk till visningarna. Insamlingen byggde på antal personer som kom på visning.

– Vi på Insamlingsstiftelsen är otroligt tacksamma över det fina samarbete vi har med Bjurfors och har haft under alla dessa år. Vilket fint engagemang de skapar kring sina visningsveckor och samtidigt belyser vårt arbete. På Drottning Silvias barnsjukhus vårdas över 50 000 barn varje år, denna gåva kommer vara med och bidra till mycket glädje för barnen på sjukhuset. Tack Bjurfors för att ni är med och bidrar till detta! säger Lisa Tisell, verksamhetsansvarig på Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus.

Bjurfors vill rikta ett varmt tack till alla engagerade kunder, samarbetspartners och medarbetare – tillsammans gjorde vi detta möjligt!

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige