Gå direkt till innehåll
Bjurfors etablerar sig i Linköping och Båstad

Pressmeddelande -

Bjurfors etablerar sig i Linköping och Båstad

Fastighetsmäklarföretaget Bjurfors expanderar verksamheten i Sverige och etablerar sig nu i Linköping och i Båstad. – Vår expansionsplan ligger fast, oavsett hur konjunkturen ser ut. Under det gångna året har vi öppnat ett antal nya lokalkontor, och i höstas öppnade vi i Halmstad och dessutom Bjurfors Näringsliv i Öresundsregionen. Vi är nu mycket glada att kunna presentera de här senaste nytillskotten inom Bjurforskoncernen, säger ägarna Mats Ljung och Ola Lundqvist.

 – Både Linköping och Båstad är strategiskt viktiga marknader för Bjurfors, säger Ola Lundqvist, VD för Bjurfors Sverige. – Linköping tillhör en av landets mest tätbefolkade regioner, vilket gör den mycket intressant för oss. Båstad å sin sida är ett högprofilerat semestermål som väl stämmer in med Bjurfors koncept och varumärke, vi har upplevt att vårt erbjudande har saknats på de här marknaderna.

Bjurfors Båstad slår upp dörrarna till sitt helt nyrenoverade kontor med bästa läge vid torget i Båstad redan den här veckan. Här kommer två fastighetsmäklare till en början att vara verksamma. Lukas Lindberg är sedan tidigare en känd och omtyckt fastighetsmäklare i Båstad, och Maria Nygren, som sedan många år har arbetat som fastighetsmäklare på Bjurfors Lundakontor.

För Bjurfors Linköping sker den officiella lanseringen den 25 januari. Bakom etableringen i Linköping står Stephan Adner, välkänd företagarprofil i Linköping och Suzana Dahlhjelm, välbekant och omtyckt Linköpingsmäklare sedan 1997, samt mäklarna Barbro Schmidt och Henri Riccono.

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda säljare och köpare i såväl Linköping som Båstad det mycket omfattande kontaktnät med köpare som Bjurfors Sverige kan erbjuda. I Bjurfors köparregister finns idag ett mycket stort antal köpklara spekulanter som söker ny bostad. Bjurforskontorens lokalisering i attraktiva storstadsområden fångar upp landets flyttströmmar där de är som starkast, och det kommer självklart att ge fördelar även för våra kunder i Linköping och Båstad, säger Mats Ljung, styrelseordförande i Bjurfors Sverige.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ola Lundqvist, VD, Bjurfors Sverige
0708-24 52 69, ola.lundqvist@bjurfors.se

 Mats Ljung, styrelseordförande Bjurfors Sverige
0708-83 20 50, mats.ljung@bjurfors.se

 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är en av de marknadsledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 350 medarbetare, och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Åre, Härjedalen, Båstad och Bohuslän samt på Gotland och Franska Rivieran. Se även www.bjurfors.se.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors

Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige