Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Bjurfors erbjuder förmånlig hem- och villaförsäkring via If

Kraftigt sänkta premier på villa/hemförsäkringen för bostadsköpare genom nytt försäkringssamarbete med If.

Avtalet avser rabatt på tjugo procent på villa/hemförsäkring samt gratis tilläggsförsäkringar under det första året. Andra året får man tio procents rabatt.

Det här innebär ett mervärde för den som köper och säljer en bostad. Vi kan nu erbjuda våra kunder en bra villa/hemförsäkring till en mycket fördelaktig premie vilket stärker vårt totala tjänsteutbud. Vi ser fram mot ett långsiktigt och nära samarbete med If, säger Bjurfors vice-VD i Stockholm Carl-Henrik Ageman.

Vi är mycket glada över samarbetet med Bjurfors, som är en av Sveriges ledande storstadsmäklare. Det här avtalet har stor potential för If och bidrar till att vi når ut till tusentals presumtiva kunder, säger Frida Billing, ansvarig för Alliansavtal på If.

Tilläggsförsäkringarna avser bostadsrättstillägg och otursförsäkring för bostadsrättsinnehavaren och VillaXtra, en otursförsäkring, för den som bor i just villa.

Genom att samla sina försäkringar i If kan man få upp till tjugo procents rabatt på hela försäkringsengagemanget. Som Bjurforskund kan man kombinera detta med erbjudandet om rabatt på villa/hemförsäkringen och kan alltså få upp till tjugo procents ytterligare rabatt, utöver den redan rabatterade villa/hemförsäkringen man får som Bjurforskund.


För mer information, vänligen kontakta:

Carl-Henrik Ageman, Vice VD Bjurfors i Stockholm via carl-henrik@bjurfors.se eller 070-782 00 52

Mats Ljung, VD för Bjurfors Göteborg via mats.ljung@bjurfors.se eller 0708-83 20 50

Ola Lundqvist, VD för Bjurfors Malmö via ola.ljungqvist@bjurfors.se eller
0708-24 52 69

Ämnen

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors

Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige