Gå direkt till innehåll
Sven-Erik Kristensen, VD Bjurfors Göteborg med Daniel Adelsson, Årets Bjurforsmäklare, och Mats Ljung, Bjurfors ägare.
Sven-Erik Kristensen, VD Bjurfors Göteborg med Daniel Adelsson, Årets Bjurforsmäklare, och Mats Ljung, Bjurfors ägare.

Pressmeddelande -

Bjurfors bästa mäklare 2022 för tionde året i rad

Daniel Adelsson från Mölndal har återigen tilldelats mäklarkedjan Bjurfors mest prestigefyllda utmärkelse, Årets Bjurforsmäklare. Det är tionde året i rad som han tar emot priset.

– Det är otroligt hedrande att få ta emot priset igen. Jag är så glad och stolt över det här, säger vinnaren.

Daniel Adelsson förlänger sin imponerande segersvit. För tionde året i rad kammar han hem utmärkelsen Årets Bjurforsmäklare. Under 2022 förmedlade Daniel 176 bostäder som genererade 9,1 miljoner kronor i provisionsintäkter.

Vinnaren själv kommenterar utmärkelsen:
– Det känns helt fantastiskt att få den här utmärkelsen igen. Jag är väldigt lyckligt lottad. Jag arbetar med det jag brinner för och trivs varje dag på jobbet. Jag vill också passa på att tacka hela organisationen inom Bjurfors som alltid stöttat mig att nå dessa resultat under alla år. Och så vill jag särskilt lyfta fram min kollega Caroline Enström som jag samarbetat med i snart tio års tid.

Tio år i rad, det är otroligt imponerande. Hur har du lyckas med den bedriften?
– När jag var med på min första kickoff på Bjurfors 2011 såg jag alla vinnarna och hoppades att jag någon gång skulle få stå där på scenen och ta emot priset som Årets Mäklare. Att det skulle bli så tio gånger om är verkligen inget jag räknat med. Jag motiveras av resultaten. Och att vårda mina goda relationer med mina kunder. Jag vill kunna leverera med hög kvalitet i mitt arbete.

Sven-Erik Kristensen, VD för Bjurfors Göteborg är imponerad men inte förvånad över Daniels segertåg:
– Daniel är en unik mäklare som aldrig blir mätt på framgång. Han har ett driv och beslutsamhet att alltid leverera på topp i varje affär. Med fötterna på jorden och stor ödmjukhet överträffar han varje år sina egna resultat. I mina ögon är Daniel Sveriges bästa mäklare.

Daniel Adelssons tre bästa tips för att bli en framgångsrik mäklare:
1.Var noggrann. Det sitter i de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Var påläst om ditt område, om dina kunder och deras behov.
2.Var affärsmässig. Du som mäklare är inte bara ansiktet utåt för dig själv utan också från mäklarföretaget du representerar.
3.Var professionell. Vi mäklare får förtroendet att vara med under våra kunders kanske största beslut i livet. Ha respekt för det och agera därefter genom hela processen.

Hela listan över årets pristagare:

Årets mäklare – Daniel Adelsson, Mölndal
Total provision – Daniel Adelsson, Mölndal
Antal affärer –Daniel Adelsson, Mölndal
Nöjd kund – Linnea Nilsson, Partille
Årets kontor –Bjurfors Mölndal
Årets rookie – Anette Grunditz Erixon, Bohuslän
Årets mäklare Näringsliv – Carl-Henrik Ageman, Näringsliv Stockholm
Årets mäklare Real Estate - Jerry Kyrk
Årets tipsare SEB –Anders Nilsson, Bjurfors Malmö City
Årets mäklare Nyproduktion – Thim Falk, Nyproduktion Skåne
Årets tipsare Internt– Thim Falk, Nyproduktion Skåne

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  Om Bjurfors

  Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

  Relaterat innehåll

  Välkommen till Bjurfors!

  Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

  Bjurfors
  Birger Jarlsgatan 2
  114 34 Stockholm
  Sverige