Gå direkt till innehåll
Daniel Adelsson, Sarah Lundgren, Tove Johansson, Caroline Enström, Philip Salomonsson och Rasmus Broström arbetar på årets bästa Bjurforskontor.
Daniel Adelsson, Sarah Lundgren, Tove Johansson, Caroline Enström, Philip Salomonsson och Rasmus Broström arbetar på årets bästa Bjurforskontor.

Pressmeddelande -

Årets Bjurforskontor ligger i Mölndal

Bjurfors kontor i Mölndal i Göteborg tilldelas utmärkelsen Årets Bjurforskontor 2022.

Utmärkelsen Årets Bjurforskontor är en sammanvägning av affärsresultat och kundnöjdhet och tilldelas i år Bjurfors kontor i Mölndal i Göteborg. De får priset i konkurrens med 90 andra Bjurforskontor i Sverige och i Spanien.

Daniel Adelsson, som också kammade hem priset som Årets Mäklare , driver kontoret:

– Det är oerhört roligt att vi får utmärkelsen Årets kontor, för vi har gott om andra duktiga kontor inom Bjurfors som vi tävlar mot. På vårt kontor har vi ett tajt samarbete och stöttar varandra i alla affärer. Det blir ringar på vattnet som genererar fler uppdrag. Jag är så stolt över att vi hanterat 2022 så bra, trots oroligheter och en annorlunda marknad. Vi var förberedda och hade bra dialoger inom gruppen. Trots en vikande marknad har vi varit motiverade, vilket jag och resten av teamet värdesätter högt.

Sven-Erik Kristensen, VD Bjurfors Göteborg, kommenterar kontorets framgångar:

– Bjurfors Mölndalskontor har under flera års tid dominerat sin marknad. Under de tre senaste åren har de vunnit pris som årets kontor två gånger, 2020 och nu 2022. Med Daniel Adelsson, en av våra mest framgångsrika mäklare någonsin, i spetsen arbetar teamet fokuserat för att ständigt utveckla sig mot nya framgångar. Även om Daniel röjt stora framgångar på ett personligt plan så vet jag att han sätter extra stort värde i hela teamets framgång.

Hela listan över årets pristagare:
Årets mäklare – Daniel Adelsson, Mölndal
Total provision – Daniel Adelsson, Mölndal
Antal affärer –Daniel Adelsson, Mölndal
Nöjd kund – Linnea Nilsson, Partille
Årets kontor –Bjurfors Mölndal
Årets rookie – Anette Grunditz Erixon, Bohuslän
Årets mäklare Näringsliv – Carl-Henrik Ageman, Näringsliv Stockholm
Årets mäklare Real Estate - Jerry Kyrk
Årets tipsare SEB –Anders Nilsson, Bjurfors Malmö City
Årets mäklare Nyproduktion – Thim Falk, Nyproduktion Skåne
Årets tipsare Internt– Thim Falk, Nyproduktion Skåne

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  Om Bjurfors

  Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

  Relaterat innehåll

  Välkommen till Bjurfors!

  Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

  Bjurfors
  Birger Jarlsgatan 2
  114 34 Stockholm
  Sverige