Gå direkt till innehåll
Lisa Wessberg (t.v), Zara Ek (mitten) och Julia Albinsson (t.h) var glada pristagare när Västra Centrum i Göteborg blev Årets Bjurforskontor. Här med Sven-Erik Kristensen, vd Bjurfors Göteborg (t.v) och Mats Ljung, ägare och styrelseordförande (t.h).
Lisa Wessberg (t.v), Zara Ek (mitten) och Julia Albinsson (t.h) var glada pristagare när Västra Centrum i Göteborg blev Årets Bjurforskontor. Här med Sven-Erik Kristensen, vd Bjurfors Göteborg (t.v) och Mats Ljung, ägare och styrelseordförande (t.h).

Pressmeddelande -

Årets Bjurforskontor ligger i Göteborg

Bjurfors kontor i Västra Centrum i Göteborg tilldelas utmärkelsen Årets Bjurforskontor 2021.

Utmärkelsen Årets Bjurforskontor är en sammanvägning av affärsresultat och kundnöjdhet och tilldelas i år Bjurfors kontor i Västra Centrum i Göteborg. De får priset i konkurrens med över 90 andra Bjurforskontor i Sverige och i Spanien.

Julia Albinsson är en av de drivande mäklarna på kontoret:

– Det känns fantastiskt att utses till Årets Bjurforskontor 2021. Under året som gått har vi arbetat hårt för att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna. Priset är ett bevis på att vi har lyckats. Jag är otroligt glad över att vara en del av ett så kompetent och drivet team. Dessutom har vi roligt och skrattar tillsammans varje dag.

Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige, kommenterar kontorets framgångar:

– Bjurfors kontor i Västra Centrum har i flera år dominerat sin delmarknad i centrala Göteborg i tuff konkurrens. Teamet ger stor energi till sina kollegor och levererar helnöjda kunder i varje affär. De är väl värda denna utmärkelse.

    Hela listan över årets pristagare:

    Årets mäklare – Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
    Total provision – Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
    Antal affärer – Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
    Nöjd kund – Sanna Rihm, Bjurfors Kungsholmen
    Årets kontor – Bjurfors Göteborg Västra Centrum
    Årets rookie – Rebecca Bloss, Bjurfors Bromma
    Årets mäklare Näringsliv – Mikael Ekman, Bjurfors Malmö
    Årets mäklare Real Estate – Jerry Kyrk, Bjurfors Marbella
    Årets tipsare SEB – Mathias Jonsson, Bjurfors Sundsvall
    Årets mäklare Nyproduktion – Therese Bjurenlind, Karin Berggren, Bjurfors Göteborg

    Ämnen

    Regioner


    Om Bjurfors

    Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 92 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

    Kontakter

    Fredrik Kullman

    Fredrik Kullman

    VD Bjurfors Sverige och ansvarig för franchiseverksamheten i Sverige och Spanien 0732-57 56 86

    Välkommen till Bjurfors!

    Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

    Bjurfors
    Birger Jarlsgatan 2
    114 34 Stockholm
    Sverige