Gå direkt till innehåll
Marcus Skönebrant, Calle Skönebrant, Andreas Skönebrant
Marcus Skönebrant, Calle Skönebrant, Andreas Skönebrant

Nyhet -

​Bjurfors öppnar nytt kontor i Köping

Det senaste verksamhetsåret har varit framgångsrikt för Bjurfors Västerås. Kontoret har sålt långt mer än de förväntade sig trots att bostadsmarknaden har bromsat in och har precis rekryterat några av Västerås absolut mest framgångsrika mäklare. Bengt Hollaus och Helena Angermund är de senaste rekryteringarna i satsningen. Nu öppnar de också ett nytt kontor i Köping.

-Vi ser enorm potential gällande bostadsmarknaden i och kring Köping! Det behövs mer konkurrens och vi har bestämt oss för att satsa i området. Ambitionen är att på sikt fortsätta rekrytera till kontoret i Köping och plocka marknadsandelar.

Bjurfors Västerås består nu av Andreas Skönebrant, Marcus Skönebrant, Bengt Hollaus, Helena Angermund, Jaqueline Elveljung, Magnus Hjeltegard, Helena Larsson och Calle Skönebrant som är ansvarig kontorschef för nya verksamheten i Köping. 

Mer information

Andreas Skönebrant, Franchisetagare Bjurfors Västerås, andreas.skonebrant@bjurfors.se,0708-522 300

Om Bjurfors

Bjurfors är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag och är verksamma inom såväl privatmarknaden som den kommersiella fastighetsmarknaden. Bjurfors har idag cirka 450 medarbetare, och kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Öresundsregionen, Uppsala, Västerås, Örebro, Jönköping, Linköping, Helsingborg, Halmstad, Bohuslän, Båstad, Falun, Åre, samt i spanska Barcelona, Torrevieja/Costa Blanca, Marbella, på Mallorca och franska Rivieran.

Ämnen

Regioner

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige