Gå direkt till innehåll
Från vänster: Michaela Vidén, Linn Göhlin och Jesper Karlsson.
Från vänster: Michaela Vidén, Linn Göhlin och Jesper Karlsson.

Pressmeddelande -

Tre mäklarstjärnor blir Senior Partners på Bjurfors i Västra Sverige

Tack vare det nya programmet Senior Partner tar nu tre skickliga mäklare på Bjurfors i Västra Sverige ett stort steg upp i karriären. Det utökade partnerprogrammet, som sedan tidigare är lanserat hos Bjurfors Skåne, etableras nu i väst och banar för ännu större karriärmöjligheter för drivna mäklare.

Sedan ett flertal år tillbaka erbjuder Bjurfors resultatrika mäklare möjligheten att driva egna bolag som partner. Nu växlar Bjurfors Västra Sverige upp och erbjuder ytterligare ett steg inom sitt partnerprogram – så kallat Senior Partner. För att kvalificera upp till det eftersträvansvärda steget krävs det att mäklaren bland annat håller samma höga omsättningsnivå, noggrannhet och kvalitet över tid.

Tre mäklare tar ännu ett steg upp
Sedan 1 september är Linn Göhlin och Jesper Karlsson, båda verksamma fastighetsmäklare på Bjurfors Hisingen i Göteborg, samt Michaela Vidén på Bjurfors i Lerum anslutna till det nya partnerprogrammet.

– Det känns hedrande att kunna erbjuda dessa tre framgångsrika mäklare möjligheten att ta sina karriärer till nya höjder och utvecklas ytterligare hos oss, säger Sven-Erik Kristensen, vd på Bjurfors Västra Sverige.

En ny dimension till yrkesrollen
Att vara Senior Partner ger mäklaren ytterligare förutsättningar och villkor att utvecklas inom yrket. En stor del i programmet är att bygga upp ett eget team och anställa egen personal. Här blir mentorskap och coachning i centrum och ger en ny dimension till yrkesrollen.

– Detta är det närmsta steget till franchisetagare som man kan komma utan att ta det hela vägen. Hos oss finns möjligheten att växa och anpassa sin karriär, säger Sven-Erik Kristensen.

Senior Partner, Bjurfors Västra Sverige:
Linn Göhlin, Bjurfors Hisingen
Jesper Karlsson, Bjurfors Hisingen
Michaela Vidén, Bjurfors Lerum

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Kontakter

Sven-Erik Kristensen

Sven-Erik Kristensen

Vd Bjurfors Göteborg 031-733 20 18

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige