Gå direkt till innehåll
Vinnare av Årets näringslivsmäklare 2023 hos Bjurfors: Tommy Håkansson
Vinnare av Årets näringslivsmäklare 2023 hos Bjurfors: Tommy Håkansson

Pressmeddelande -

Tommy Håkansson vinner Årets näringslivsmäklare

Tommy Håkansson från Göteborg har utsetts till Årets Bjurforsmäklare inom förmedling av kommersiella fastigheter.

Tommy Håkansson, transaktionsrådgivare i Göteborg vinner den eftertraktade utmärkelsen Årets mäklare Näringsliv 2023, som baseras på prestationer inom bolagstransaktioner innehållande fastigheter, förmedling av kommersiella fastigheter, brf-lokaler, ombildningar, samt lokaluthyrning. Priset delades ut vid Bjurfors kick-off på Jacy'z i Göteborg 2 februari.

– Det är extra roligt att få den bekräftelsen nu i dessa utmanande tider, säger Tommy Håkansson. Det har inte varit helt enkelt, men det betyder inte att det inte går att göra affärer, för det gör det.

Tommy Håkansson har gjort sig känd för att ständigt sträva efter att utveckla sina färdigheter och öka sina försäljningsresultat, oavsett marknad. Hans positiva energi, beslutsamhet och stora leende har gjort honom till en favorit bland både kunder och kollegor.

Bjurfors Näringsliv har Tommy Håkansson varit sedan 2019, och inom branschen har han verkat sedan 2014. Bland de många strängar han har på sin lyra finns erfarenhet inom företagsledning, fastighetsunderhåll och huskonstruktion.


Framgångsfaktorerna som gör hela skillnaden

Tommy Håkansson lyfter nätverkande och teamwork som viktiga nycklar till framgång.

– Jag har lätt för att bygga relationer, och skapa ambassadörer som kan lyfta fram oss. Sedan är vi ett glatt gäng som jobbar tight och hjälper varandra att komma framåt i affärerna. Vi ser den enskildes framgång som viktig för den totala affären. Då är det roligt att gå till jobbet!

På marknaden tycker sig Tommy Håkansson känna av en ökad positivism och ett gladare tonläge. Men både i dur och moll är han extra noga med en sak:

– Att återkoppla! Annars skapar du en grogrund för ovisshet och tvivel. Håll det du lovar. Om du har sagt att du ska ringa nästa vecka när du har kollat upp något, så gör du det. Släpp det inte förrän du har levererat! Gör du det så har du garanterad framgång.

Fredrik Kullman, vd på Bjurfors Sverige, kommenterar:

– Tommys förmåga att stärka sina resultat i en marknad som varit utmanande under 2023 är mäkta imponerande. Att han därtill är generös och uppskattad av både kunder och kollegor gör honom till en förebild för oss alla.

Hela listan över årets pristagare:
Årets mäklare – Robin Gelinder, Uppsala
Total provision – Daniel Adelsson, Mölndal
Antal affärer – Daniel Adelsson, Mölndal
Nöjd kund – Henrik Björnbäck, Hisingen
Årets kontor – Bjurfors Mölndal
Årets rookie – Gabriel Rolland Andersson, Helsingborg Norr
Årets mäklare Nyproduktion – Thomas Rylander, Örebro
Årets mäklare Näringsliv – Tommy Håkansson, Näringsliv Väst
Årets mäklare Real Estate – Annelie Hedlund, Torrevieja
Årets tipsare Internt– Anna Helsing, Nyproduktion Skåne
Årets tipsare SEB – Anders Nilsson, Malmö City

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige