Gå direkt till innehåll
Stort intresse för nya bostäder i Lomma

Pressmeddelande -

Stort intresse för nya bostäder i Lomma

CA Fastigheter startade nyligen försäljningen av Brf Kvirkelhusen som kommer ligga utmed Sommargatan i Lomma Norra.
– Säljläget är mycket positivt. Av de totalt 42 bostäderna är 18 redan sålda. Mikael Green, Bjurfors nyproduktionsavdelning.


Remus Cismas, Regionchef för CA Fastigheter håller med:
– Det stora intresset för Kvirkelhusen är väldigt glädjande. Vi kan se det som ett kvitto på att vi har en attraktiv produkt och att läget för Kvirkelhusen utmed Strandfurugata i Lomma är extraordinärt bra.

Det oroliga världsläget och den senaste tidens räntehöjningar har generellt sett medfört att bostadsmarknaden är väsentligt lugnare än vanligt. Flera mäklare vittnar om att kunderna är avvaktande just nu.
– Kvirkelhusen är en succé som går mot strömmen, här säljer vi över förväntan. Det är många som har väntat på bostäderna utmed Sommargatan i Lomma. Nu när de erbjuds till försäljning vill många vara med från start, berättar Mikael Green på Bjurfors Nyproduktionsavdelning.

Planerad byggstart för Kvirkelhusen är i början av nästa år och husen beräknas stå klara för inflyttning Q4 2024.
– Det stora intresset för projektet gör att vi bedömer att beslutet om produktionsstart kan fattas i närtid, konstaterar Remus Cismas.
Projektet är starten på byggnationen som kommer knyta ihop de Norra, strandnära delarna av Lomma med området runt hamnen på ett tydligt sätt. De 42 bostäderna i första etappen av Kvirkelhusen kommer att följas av ytterligare 28 lägenheter i en andra etapp. Karaktäristiskt för de nya husen är de rundade hörnen, balkongerna som omsluter hela huset och är en integrerad del av arkitekturen, det nätta entréplanet och pelarna som bär upp huset samt de höga våningsplanen. Liljewalls är arkitekterna bakom Kvirkelhusen.

För mer information om projektet kontakta Remus Cismas, telefon 040 - 633 78 72.

Läs mer om projektet: www.lommanorra.se/kvirkelhusen

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige