Gå direkt till innehåll
Stort intresse för havsnära BRF Hummerviken i Göteborgs skärgård

Pressmeddelande -

Stort intresse för havsnära BRF Hummerviken i Göteborgs skärgård

Det unika projektet BRF Hummerviken är nu igång och kommer att bli en sann skärgårdsdröm bland soldränkta klippor och saltstänkta bad. Redan vid säljstart var intresset stort för de välplanerade lägenheterna och försäljningen har startat väldigt bra.

– Marknaden har verkligen tagit emot de här vackra bostäderna på ett helt fantastiskt vis, redan nu är cirka hälften av lägenheterna sålda, säger Therese Bjurenlind, fastighetsmäklare på Bjurfors och ansvarig för förmedlingen av nyproduktionsprojektet.

BRF Hummerviken består av 21 bostäder fördelade på tre vackra, vita trähus som påminner om klassiska skärgårdsvillor. Bostadsområdet har ett unikt läge på Öckerös nordvästra sida, i Göteborgs norra skärgård där man bor med Västerhavet precis utanför dörren. Husen har en modern skandinavisk stil med inslag av tradition.

– Den som väljer att bosätta sig här behöver inte välja bort något. Snarare får du den perfekta kombinationen av idyllisk skärgårdsmiljö med rofyllda morgondopp, långa promenader längs klipporna och livet nära havet samtidigt som citypulsen finns bara en färjetur bort, förklarar Therese Bjurenlind.

I utformningen av lägenheterna lämnas inget åt slumpen och uppförandet sker med stor omsorg. Bostäderna, om 2-4 rum och kök, är alla utrustade med kök från Nordiska Kök, noggrant utvalda kvalitetsmaterial och har en ljus och elegant känsla. Färgskalan går i mjuka, sandiga toner i vitt, grått och beige.

– Det är verkligen tidlösa bostäder där gammeldags skärgårdscharm möter moderna bekvämligheter, säger Therese Bjurenlind.

Även ytorna kring husen utformas med omtanke. Utöver orörd naturmark anläggs där en gemensam, prunkande trädgårdspark med örtträdgård och gott om utrymme för rekreation. Marklägenheterna har egen generös trädgård med grön inramning.

– Vi på Bjurfors är väldigt stolta över att få förtroendet att förmedla dessa bostäder. Dess unika läge och genomtänkta design med material av hög kvalitet går hand i hand med vår ambition att stå för trygga förmedlingar av bostäder som håller hög nivå över tid, säger Sven-Erik Kristensen, vd Bjurfors Väst.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Kontakter

Sven-Erik Kristensen

Sven-Erik Kristensen

Vd Bjurfors Göteborg 031-733 20 18

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige