Gå direkt till innehåll
Bo i Pedagogen Park - en ny stadsdel som har nära till det mesta som är viktigt i vardagen.
Bo i Pedagogen Park - en ny stadsdel som har nära till det mesta som är viktigt i vardagen.

Pressmeddelande -

Stort intresse för bostadsrätter med naturen utanför dörren

– Det är fantastiskt roligt att vara i gång med ännu ett projekt i expansiva Pedagogen Park - en ny stadsdel som har allt att erbjuda. Vi är oerhört glada och stolta över samarbetet med Aspelin Ramm i projekten Brf Växthuset och Brf Odlaren, säger Regina Svantesson försäljningschef Bjurfors Nyproduktion Göteborg.

Redan idag finns det i stadsdelen en mix av olika företag och verksamheter såsom restauranger, bank, skola, vårdcentral, kontorsarbetsplatser och mycket mer. Nu är försäljningen av Aspelin Ramms första bostadskvarter Brf Växthuset och Brf Odlaren i gång.

Grön och attraktiv stadsdel
– Byggnationen av den nya stadsdelen Pedagogen Park i Mölndal har startat och det första som byggs är en livsmedelsbutik. Det blir en ny, trygg och trivsam stadsdel som ska bli den bästa stadsdelen för det vardagsnära livet, säger Mathias Vårström, projektutvecklingschef hos Aspelin Ramm Fastigheter.

Brf Odlaren kommer att få ett av Pedagogen Parks bästa lägen med blandskog, växthus och pergola åt väst och parkområde åt sydost. På sikt kommer Pedagogen Park att vara en grön och attraktiv blandstad, men redan nu innan ett enda bostadshus är på plats, sjuder området av liv och rörelse.
– Odla din livsstil är en vision för hela stadsdelen. Här ska det vara enkelt och smidigt för naturnära och medvetna människor att göra aktiva livsval, till exempel att välja alternativa resvanor. Det ska vara möjligt att bo och verka här utan att äga en bil, säger Mathias Vårström. Cykelvägar, kollektivtrafik, bil-pool och lånecyklar är redan på plats.

Stort intresse
Det är inte förvånande att intresset för lägenheterna i Brf Odlaren är stort - alla lägenheter får balkong eller uteplats, treorna och fyrorna får dubbla – allt för att förena utemiljön med innemiljön.
– Vi har precis haft säljstart och det är ett fint intresse vi mottagit från en bred målgrupp. Det är roligt att se att denna typ av boende - i ett område med naturen och grönskan i fokus - lockar unga som gamla, säger Regina Svantesson.

Planerad inflyttning i Brf Odlaren är sommaren 2024.

För mer information:

Regina Svantesson, försäljningschef Bjurfors Nyproduktion
Telefon: 031-761 79 19
E-post: regina.svantesson@bjurfors.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 92 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige