Gå direkt till innehåll
Bostäderna i Brf Tura och Brf Oceanateljén ligger precis vid kajkanten.
Bostäderna i Brf Tura och Brf Oceanateljén ligger precis vid kajkanten.

Pressmeddelande -

Slutsålt i Oceanhamnen i Helsingborg

Nästa år får Helsingborg en ny fasad mot Danmark. Detta efter att alla bostäder i Brf Tura och Brf Oceanateljén nu är slutsålda, ett år respektive ett halvår innan inflyttning.
– Två fantastiskt fina projekt som blir en del av framtidens Helsingborg,  säger Eric Klüft på Bjurfors, som tillsammans med Kirsa Persson mäklat projekten.

Den sista våningen såldes för 80.000 kronor per kvadratmeter, trots rådande pandemi.
– Att bo riktigt bra har blivit ännu viktigare i många människors liv. Vi värdesätter kvalité och det avspeglas alltmer i vår benägenhet att betala för fina bostäder och ett bra läge, så som Oceanhamnen. Totalt har vi ett förmedlat bostadsvärde för över en halv miljard i området, avslutar Eric Klüft.

Mer information

Eric Klüft, fastighetsmäklare Bjurfors Nyproduktion
Telefon: 0701-66 67 32
E-post: eric.kluft@bjurfors.se

Kirsa Persson, fastighetsmäklare Bjurfors Nyproduktion
Telefon: 0708-88 00 15
E-post: kirsa.persson@bjurfors.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 80 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige