Gå direkt till innehåll
I Eriksbergs gamla varvsmiljöer i Göteborg planerar Peab Bostad för nya lägenheter.
I Eriksbergs gamla varvsmiljöer i Göteborg planerar Peab Bostad för nya lägenheter.

Pressmeddelande -

Så blir Eriksbergs nya landmärke

Eriksberg kommer att få ett nytt landmärke. I ett 23 våningar och 70 meter högt torn ska Peab Bostad bygga 91 lägenheter.

Högst upp på Celsiusgatan ska det stå: Eriksbergs nya landmärke. 23 våningar och 91 lägenheter, varav de första 56 släpps till försäljning redan nu i veckan.
– Vi är glada och stolta över att få Peab Bostads förtroende i ännu ett spännande projekt. Den här typen av nyproducerade hem är väldigt efterfrågade just nu och vi ser verkligen fram emot att få möta kunderna, säger Regina Svantesson, försäljningschef Bjurfors Nyproduktion i Göteborg.

Höjd för hemmajobb

Det är ofta en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. I Brf Celsius tar Peab Bostad den känslan ett steg upp. Utöver själva lägenheterna, som spänner från ettor på 27 kvadrat till fyror på 102 kvadrat, har man tänkt ett varv extra och skapat en gemensam yta för co-working.
– Sättet vi lärt oss arbeta på i och med pandemin, kommer med största sannolikhet att leva vidare i viss mån även framöver. Det har vi tagit höjd för här, säger Johannes Öberg, försäljningschef Peab Bostad region väst.

70 meter upp i luften

En annan ovanlig lösning är att det på taket i Brf Celsius kommer att byggas ett observatorium - en gemensamhetslokal med panoramafönster mot himlen och omgivningarna. Nästan 70 meter upp i luften ska de boende kunna äta middag på 23:e våningen och njuta av milsvid utsikt i alla väderstreck.

Dessutom blir det gästlägenhet, elbil- och elcykelpool och en stor gemensam terrass.
– Moderna citymänniskor kräver moderna lösningar. Den som köper en lägenhet i Brf Celisus har tagit ett steg mot att framtidssäkra sitt boende. Det känns väldigt bra att vi kan vara en del av den utvecklingen, avslutar Johannes Öberg.

Mer information

Regina Svantesson, försäljningschef Bjurfors Nyproduktion
Telefon: 031-761 79 19
E-post: regina.svantesson@bjurfors.se

Johannes Öberg, försäljningschef Peab Bostad
Telefon: 073-337 11 04
E-post: johannes.oberg@peab.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på cirka 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige