Gå direkt till innehåll
Från vänster: Christina Henriksson, regionchef, Robin Gelinder, Årets Mäklare och Fredrik Kullman, vd.
Från vänster: Christina Henriksson, regionchef, Robin Gelinder, Årets Mäklare och Fredrik Kullman, vd.

Pressmeddelande -

Robin Gelinder är Årets Mäklare

Stjärnmäklaren Robin Gelinder kom till Bjurfors Uppsala 2022 och har sedan dess fortsatt sitt segertåg. Nu har han fått mäklarkedjan Bjurfors mest prestigefyllda utmärkelse, Årets Mäklare.

– Jag är otroligt stolt och glad över att få den här utmärkelsen. Det är väldigt hedrande att få bevis på att mitt arbete uppskattas, säger en glad Robin Gelinder.

Robin Gelinder har under många år ansetts vara en av Sveriges mest framgångsrika fastighetsmäklare och sedan han kom till Bjurfors har hans karriär fortsatt att accelerera i rätt riktning.

– Jag känner att jag är på helt rätt plats just nu. Bjurfors ger mig rätt förutsättningar att lyckas med försäljning och det är häftigt att styrkan från varumärket verkligen gör skillnad. Dessutom har jag ett fantastiskt team av kollegor, både på mitt kontor i Uppsala och i resten av Bjurforsorganisationen, som både inspirerar och motiverar mig, säger Robin Gelinder.

Fredrik Kullman, vd Bjurfors Sverige, om Robins Gelinders framgång:

– Sedan Robin började på Bjurfors har han gått från klarhet till klarhet. I en utmanande marknad har han inte bara navigerat, han har briljerat när det verkligen gäller. Hans höga kundnöjdhet vittnar om hur hans ödmjuka professionalism genomsyrar varje affär, något som vi värdesätter högt på Bjurfors.

Christina Henriksson, regionchef för Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost, kommenterar utmärkelsen:

–Robin är en av Sveriges bästa mäklare. Inte nog med att han gör riktigt många affärer, han är också mycket omtyckt av både säljare och köpare. Lägg därtill hans ödmjuka personlighet i kombination med ett sylvasst affärsmannaskap. Vi har hos Bjurfors Uppsala en fin förebild och en mäklare vi alla är mycket stolta över.

Hela listan över pristagarna 2023:

Årets mäklare – Robin Gelinder, Uppsala

Total provision – Daniel Adelsson, Mölndal

Antal affärer –Daniel Adelsson, Mölndal

Nöjd kund – Henrik Björnbäck, Hisingen

Årets kontor –Bjurfors Mölndal

Årets rookie – Gabriel Rolland Andersson, Helsingborg Norr

Årets mäklare Nyproduktion – Thomas Rylander, Örebro

Årets mäklare Näringsliv – Tommy Håkansson, Näringsliv Väst

Årets mäklare Real Estate – Annelie Hedlund, Torrevieja

Årets tipsare Internt– Anna Helsing, Nyproduktion Skåne

Årets tipsare SEB –Anders Nilsson, Malmö City

Ämnen

Kategorier


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Relaterat innehåll

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige