Gå direkt till innehåll
Foto: HSB
Foto: HSB

Pressmeddelande -

Rekordfart när Bjurfors säljer nyproduktion i Hököpinge

Det tog inte ens sex månader innan samtliga 32 lägenheter HSB brf Sockerpärlan var sålda.
- Intresset har varit stort för de yteffektiva och välplanerade lägenheterna. Extra roligt är det att flera av dem har sålts under konceptet HSB Dela som hjälper unga vuxna att komma ut på bostadsmarknaden, säger Marie Wilhelmsson, fastighetsmäklare och ansvarig för att förmedla projektet på Bjurfors.

Sockerpärlan ligger i Bruksparken i Hököpinge, med ett härligt läge mellan hav, ängar och stad. Inflyttning kommer att ske under 2023 och då kan de nya ägarna av föreningens 2:or, 3:or och 4:or se fram emot att flytta in i ljusa lägenheter med öppen planlösning.

Fyra av de 32 lägenheterna i projektet har sålts under konceptet HSB Dela. Det är ett initiativ för att underlätta för unga vuxna att komma in på bostadsmarknaden. Konceptet riktar sig till bosparare som är 18–29 år som vill ingå ett tioårigt samägaravtal där HSB går in som delägare i det nya boendet med 50 %.

-Vi vet alla vilken utmaning det är för unga vuxna att ta sig in på marknaden idag och därför är vi extra stolta över att kunna vara med och förmedla ett projekt som bidrar till en positiv förändring för ungas boendemöjligheter, säger Marie Wilhelmsson.

För mer information, kontakta Marie Wilhelmsson, tfn: 040-608 30 14.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige