Gå direkt till innehåll
Visualiseringsbild från en av de 40 lägenheter som Peab ska bygga i Kviberg.
Visualiseringsbild från en av de 40 lägenheter som Peab ska bygga i Kviberg.

Pressmeddelande -

Peab säljstartar 40 nybyggda lägenheter i Kviberg

Just nu planerar Peab Bostad för att bygga 40 nya lägenheter i Kviberg i östra Göteborg. Det är Bjurfors Nyproduktion som ska förmedla bostäderna. Som en följd av coronapandemin sker säljstarten digitalt.

I Kviberg växer nu ett helt nytt kvarter fram. Nästgårds med Gamlestadens storstadsliv, och precis invid en grönskande äng ner mot Säveån, ska Peab Bostad bygga 40 ljusa lägenheter som ska stå inflyttningsklara vintern 2022/2023.
– Det är väldigt glädjande att vi fått förtroendet att arbeta med Peab Bostad i detta på flera sätt speciella projekt, säger Regina Svantesson, försäljningschef på Bjurfors i Göteborg.

Det är långt ifrån första gången som Bjurfors och Peab Bostad samarbetar i nyproduktionsprojekt. Enligt Johannes Öberg, försäljningschef på Peab Bostad, var valet av Bjurfors som samarbetspartner givet för detta projekt.
– På Peab är vi jätteglada över att kunna säljstarta Kvibergs Landeri, och vara med och utveckla en så spännande och aktiv del av staden. Vi har haft ett mycket bra samarbete med Bjurfors i tidigare projekt i samma område, så att välja Bjurfors som samarbetspart i denna projekt kändes självklart, säger Johannes Öberg.

Digital säljstart

Lägenheterna kommer att säljas till ett fast pris och den 2 september klockan 12.00 var det digital säljpremiär. Då öppnade köpanmälan på nätet, där kunderna själva väljer vilken eller vilka lägenheter de är intresserade av.
– När köpanmälan stänger blir kunden uppringd i turordning för när de visat intresse för projektet. Den här typen av digital säljstart har vi sett mer av nu på grund av pandemin. Det funkar fint och är ett smidigt förfarande, säger Therese Bjurenlind som mäklar projektet tillsammans med sin kollega Karin Berggren på Bjurfors Nyproduktion i Göteborg.

Svanenmärkta bostäder

Bostäderna, som är svanenmärkta, är ritade av Cilla Jansson och Peter Sallmén på Tengbom arkitekter. Naturligt ljus och rejäl takhöjd är genomgående för alla lägenheter, samtidigt som köparen har stora möjligheter att själv sätta sin prägel genom att välja färger och material.
– Det bästa med en helt nybyggd lägenhet är att du kan sätta din egen personliga stil på ditt nya hem. Huset inreds också med en stor gemensamhetslokal för de boende att nyttja. Dessutom måste jag ju nämna möjligheten till odlingslott precis utanför fönstret. Enkelt men lyxigt, säger Karin Berggren.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 80 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige