Gå direkt till innehåll
I centrala Mölnlycke projekterar Alhem Fastigheter 45 naturnära bostadsrätter. Lägenheterna förmedlas av Bjurfors Nyproduktion, och första inflyttning är planerad till slutet av 2022
I centrala Mölnlycke projekterar Alhem Fastigheter 45 naturnära bostadsrätter. Lägenheterna förmedlas av Bjurfors Nyproduktion, och första inflyttning är planerad till slutet av 2022

Pressmeddelande -

Naturnära bostadsrätter i Mölnlycke attraherar många

I snabb försäljningstakt har nu Bjurfors förmedlat över hälften av de totalt 45 bostadsrätterna i Alhem Fastigheters projekt Park22 i centrala Mölnlycke. Bostadsprojektet lanserades i början av juni och i nuläget är efterfrågan fortsatt stor.

– Jag är glad, men inte överraskad över trycket på lägenheterna. Det som nu byggs upp i centrala Mölnlycke är något alldeles extra med sin speciella interiör. Försäljningsprocessen är i full gång och jag ser fram emot att så småningom få se våra kunder flytta in här, säger Regina Svantesson försäljningschef på Bjurfors Nyproduktion i Göteborg.

Byggherren bakom Park22 är Alhem Fastigheter AB som med noggrannhet har valt samarbetspartners till projektet. Park22 kännetecknas av omsorgsfullt valda material med hög kvalitet och är placerat bara några minuter ifrån picknickvänliga Wendelsbergsparken i centrala Mölnlycke.
– Med Park22 skapar vi ett hem som vi kan känna stolthet över - både vi som bygger och framtida bostadsrättsägare. I vårt arbete med Park22 har vi handplockat ett team från Kanozi Arkitekter, Okidoki Arkitekter och mäklarföretaget Bjurfors. Detta för att säkerställa en boendemiljö utöver det vanliga och en trygg bostadsaffär. I slutet av 2022 är lägenheterna redo för inflyttning, säger Jacob Hallberg vd för Alhem Fastigheter.

Balkong Bostadsrätt Park22 Mölnlycke
Hög detaljeringsgrad gör bostäderna i Park22 Mölnlycke unika.

Närhet till allt
Här får du nära till både stadsliv och natur.
– Mölnlycke som ort ligger helt rätt placerat med smidigt pendlingsavstånd in till Göteborg city. Man är snabbt ute på motorvägen, och samhället har ett stort utbud av det mesta. Inte minst bokskog, badplats, Råda säteri, löpspår och Gunnebo slott. Allt detta – och samtidigt ha 15 minuter till Avenyn, Korsvägen och flygplats – är ju fantastiskt, säger Regina Svantesson.

Varierad kundgrupp
Byggnationen av Park22 sker med långsiktighet och hållbarhet i åtanke vilket är något som både den äldre och yngre generationen efterfrågar.
– Det är ett mycket populärt projekt som attraherar såväl gammal som ung. Lägenheterna har stor variation i storlekar och är byggda med påkostat material och unika detaljer, säger Regina Svantesson. Johan Casselbrantansvarig arkitekt på Kanozi Arkitekter tillägger:
– Vår ambition har varit att skapa ett boende med långsiktigt fokus som håller över tid, och med riktigt höga bostadskvaliteter. Projektet är också en del i att bygga hållbart för kommande generationer.

Kvalitet inifrån och ut
Fasaden till den naturnära bebyggelsen är klädd i omsorgsfullt utvalt tegel som är tänkt att smälta in i omgivningen. Allt material – från utsidans tegel – till insidans interiör är av hög kvalitet vilket skapar möjligheten att stå sig lång tid framöver. Förutom lägenheterna är även vissa gemensamma ytor i huset inrett av inredningsarkitekter från Okidoki.
– Lägenheterna i Park22 är unika i sitt slag, vi har inrett de med genomtänkta detaljer och vackra material som inte bara är långsiktigt hållbara utan också lätta att ta hand om, avslutar Amanda Rydenstam ansvarig inredningsarkitekt på Okidoki.

Mer information

Regina Svantesson, försäljningschef Bjurfors Nyproduktion
Telefon: 031-761 79 19
E-post: regina.svantesson@bjurfors.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på cirka 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige