Gå direkt till innehåll
Fastighetsmäklarna Jesper Elg, Elvina Bernebring, Carl Ljunglöf, Maria Cavels och Emma Sandell är Bjurfors senaste rekryteringar i Skåne.
Fastighetsmäklarna Jesper Elg, Elvina Bernebring, Carl Ljunglöf, Maria Cavels och Emma Sandell är Bjurfors senaste rekryteringar i Skåne.

Pressmeddelande -

Mäklarkvintett förstärker Bjurfors i Skåne

Bjurfors har ett rekordår bakom sig i Skåne. Nu rustar bolaget för att stärka sin position ytterligare i Helsingborg, Kristianstad och Landskrona genom att knyta till sig en meriterad kvintett mäklare:

  • Jesper Elg som har en bakgrund inom filmproduktion, men som sedan 2015 satsat helhjärtat på mäkleriet. Nu fortsätter han karriären på Bjurfors i Kristianstad.
  • Elvina Bernebring som mäklat sedan 2014. Elvina kommer närmast från föräldraledighet och ansluter till teamet på Stortorget i centrala Helsingborg.
  • Carl Ljunglöf som på på kort tid i branschen gjort sig ett namn i Helsingborg. Nu tar han steget till Bjurfors, med placering på mäklarkontoret på Drottninggatan i norra Helsingborg.
  • Maria Cavels som har ett stort intresse för arkitektur, byggnadshistoria och försäljning. Maria har de senaste åren mäklat i på andra orter i Skåne, men kommer nu arbeta på Helsingborgsmarknaden och utgå från Bjurfors kontor på Drottninggatan.
  • Emma Sandell som fram till nyligen arbetat som kontorskoordinator och assistent inom Bjurfors. Nu tar hon steget över till mäkleriet i Landskrona. Emma har tidigare i sin karriär bland annat arbetat som fastighetsmäklare i Lund.

– Det är verkligen fem starkt lysande mäklarstjärnor. Fantastiskt kul att få välkomna dem till Bjurfors! Med Jesper, Elvina, Carl, Maria och Emma ombord tar våra mäklarteam i Helsingborg, Kristianstad och Landskrona ännu ett steg upp, kommenterar Per Ekvall Jangvert, försäljningschef Bjurfors Skåne.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med närmare 600 medarbetare på ca 80 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Kontakter

Per Ekvall Jangvert

Per Ekvall Jangvert

Försäljningschef Bjurfors Skåne 0701-64 67 17

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige