Gå direkt till innehåll
Pontus Andersson (mitten) är den mäklare som flest kunder var nöjda med under 2020 i Bjurforskoncernen. Här med Mattias Larsson (till vänster), vd på Bjurfors Skåne och Ola Lundqvist (till höger), ägare till Bjurfors.
Pontus Andersson (mitten) är den mäklare som flest kunder var nöjda med under 2020 i Bjurforskoncernen. Här med Mattias Larsson (till vänster), vd på Bjurfors Skåne och Ola Lundqvist (till höger), ägare till Bjurfors.

Pressmeddelande -

Mäklaren med flest nöjda kunder 2020 – Pontus Andersson på Bjurfors Hässleholm

Pontus Andersson, mäklare i skånska Hässleholm, har vunnit utmärkelsen ”Nöjd kund” för hela Bjurforskoncernen 2020. Andersson förärades titeln under en digital gala.

Varje år delar mäklarföretaget Bjurfors ut pris till sina medarbetare för prestationer under det gångna året. Detta sker traditionsenligt i samband med företagets årliga kick-off. I år gick kick-offen av stapeln digitalt under fredagen den 5 februari och närmare 600 Bjurforsmedarbetare deltog.
Utmärkelser delas ut inom nio kategorier: Årets mäklare totalt, Total provision, Nöjd kund, Antal affärer, Årets Näringslivsmäklare, Årets kontor, Årets mäklare Utland, Årets tipsare och Årets Rookie.

Det var en glad och samlad Pontus Andersson som under rungande digitala ovationer mottog priset ”Nöjd kund”.
– Jag känner mig väldigt hedrad över detta fina pris. Min framgångsmetod är att lära känna mina kunder väldigt väl, så att jag vet vad de vill och behöver, vad de önskar sig. Jag tror på att bygga långsiktiga relationer, när kunderna kommer tillbaka gång på gång till dig så är det ett tecken på att de har förtroende för dig som mäklare och vet att du alltid levererar det där lilla extra, säger Pontus Andersson.

Mattias Larsson, vd för Bjurfors Skåne, kommenterar utmärkelsen:
– Den bästa marknadsföring du kan få som mäklare är nöjda kunder som skryter och rekommenderar dig. Pontus Andersson har service och sälj högt på sin agenda, han är driven, noggrann och lägger sig verkligen vinn om att få till en lyckad bostadsaffär. Vi på Bjurfors uppskattar hans starka engagemang, han är verkligen en välförtjänt vinnare och ett gott föredöme.

Hela listan över årets pristagare
Årets Bjurforsmäklare totalt: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Provision: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Nöjd kund: Pontus Andersson, Bjurfors Hässleholm
Antal affärer: Daniel Adelsson, Bjurfors Mölndal
Årets näringslivsmäklare: Joakim Winthergard, Bjurfors Näringsliv Stockholm
Årets kontor: Bjurfors Mölndal
Årets mäklare, Utland: Patrik Jägmo, Bjurfors Marbella
Årets tipsare: Jesper Karlsson, Bjurfors Hisingen
Årets rookie: Jesper Karlsson, Bjurfors Hisingen

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på cirka 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Kontakter

Mattias Larsson

Mattias Larsson

VD Bjurfors Skåne 0739-206673

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige