Gå direkt till innehåll
Bjurfors Luleå är Årets Bjurforskontor i regionen Stockholm, Norr och Sydost. Med på bilden är även Christina Henriksson, regionchef (t.h).
Bjurfors Luleå är Årets Bjurforskontor i regionen Stockholm, Norr och Sydost. Med på bilden är även Christina Henriksson, regionchef (t.h).

Pressmeddelande -

Luleå är Årets Bjurforskontor i Stockholm, Norr och Sydost

Bjurfors i Stockholm, Norr och Sydost har listat vilka mäklare som utmärkte sig extra mycket under 2022. Bjurfors Luleå tar hem utmärkelsen Årets kontor.

Priset Årets Bjurforskontor i Stockholm, Norr och Sydost går till det kontor som rankas högst när det kommer till en sammanräkning av högst provision i kombination med flest nöjda kunder. Vinnare av utmärkelsen är Bjurfors Luleå.

– Det här är det roligaste priset att vinna, hela laget tillsammans! Vi är så stolta över hela vårt team och allt vi har uppnått ihop. Vi jobbar nära varandra och har samma syn på hur affären ska skötas och har samma mål – främst att ha nöjda kunder, säger Therese Backman, franchisetagare och mäklare på Bjurfors Luleå.

Raketartad utveckling
Bjurfors Luleå startades för bara fyra år sedan av Therese Backman, Nina Kaewsit och Marie Östling. Framgångarna lät inte vänta på sig. De är det mäklarföretag som har sålt mest i stan – tre år i rad! En succé som tog dem med viss överraskning.

– Gensvaret var större än vi väntat oss. Visst, vi hade jobbat länge i stan innan vi startade, hade väldigt nöjda kunder och bra rykte. Bjurfors varumärke och snygga material hjälpte oss att få en bra start, med bilder och annonser som stack ut. Men att vi kunde göra den här resan så fort, det hade ingen av oss räknat med. Nu hoppas vi sälja flest bostäder för fjärde året i rad också, vi jobbar på det, säger Therese Backman.

Ni är sex personer i teamet nu, ska ni växa ytterligare?
– Att växa finns på agendan, men det viktiga är att vi växer med rätt personer. Vi vill fortsätta göra bra affärer och ha samma höga kundnöjdhet, säger Therese Backman.

Christina Henriksson, regionchef för Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost, kommenterar Bjurfors Luleås framgångar:

– De har visat styrka och beslutsamhet från dag ett. Deras starka personliga varumärken i kombination med Bjurfors varumärke är ett vinnande koncept. Lägg där till många glada vittnesmål från nöjda kunder så får du en mycket värdig vinnare av Årets kontor!

Hela listan med årets vinnare Stockholm, Norr och Sydost
Årets mäklare – Rebecca Bloss, Bromma
Total provision – Rebecca Bloss, Bromma
Antal affärer – Rebecca Bloss, Bromma
Nöjd kund – Mattias Östberg, Tyresö
Årets kontor – Bjurfors Luleå
Årets rookie – Fabian Weerén, Värmdö
Årets mäklare Näringsliv – Carl-Henrik Ageman, Näringsliv Stockholm
Årets tipsare SEB – Mattias Östberg, Tyresö
Årets mäklare Nyproduktion – Helen Jelbe, Värmdö
Årets tipsare Internt – Henrik Silver, Nacka

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Om Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer. Under 2021 förmedlade Bjurfors fler än 17 000 bostäder till ett totalt värde om 70 miljarder kronor. Den samlade omsättningen uppgick till 1 miljard kronor.

Kontakter

Christina Henriksson

Christina Henriksson

Regionchef Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost 070-782 00 65

Välkommen till Bjurfors!

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag med omkring 600 medarbetare på 90 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors i snart 60 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Sverige